HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
10.09.2025 08:41
Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanına hakaret davası duruşmasında savunma yapmadı Savcılık, mütalaa verdi: 4 yıl 8 ay hapis cezası ve siyasi yasak istedi!
Cumhurbaşkanı’na hakaret ettiği gerekçesiyle Özdağ’ın yargılandığı duruşma bugün İstanbul 35. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülmeye devam etti. Duruşma 24 Aralık'a ertelendi.
-
08.09.2025 15:50
Devlet Bahçeli'den İzmir'de yaşanan karakol saldırısı ve şehitler için mesaj: Türk milletine sabır ve baş sağlığı diliyorum!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli mesajında; Sabah saatlerinde 16 yaşında olduğu belirlenen bir katilin uzun namlulu silahla bir polis karakolunu yaylım ateşine tutması Türkiye’miz üzerinde oynanan alçak oyunlardan bağımsız düşünülemeyecektir.
-
08.09.2025 06:55
İzmir'de Salih İşgören Karakolu’na silahlı saldırı düzenlendi: 2 polis şehit oldu, 1 polis ağır yaralandı!
İzmir’in Balçova ilçesinde sabah saatlerinde Salih İşgören Karakolu’na silahlı saldırı düzenlendi. Olayda 1. Sınıf emniyet müdür Muhsin Aydemir, Polis Memuru Hasan Akın şehit düştü. Polis Memuru Ömer Amila ise ağır yaralandı.
-
05.09.2025 10:21
İstanbul Valiliği, Meteoroloji verilerine göre 6 Eylül'de başlayacak yağmur ve şiddetli rüzgar için uyardı!
İstanbul Valiliği: 6 Eylül 2025 Cumartesi sabah saatlerinden itibaren İstanbul’un Anadolu yakasında başlaması beklenen yağışların akşam saatlerine kadar il genelinde görüleceği tahmin edilmektedir.
-
03.09.2025 07:00
TÜİK: Ağustos 2025, enflasyon yıllık yüzde 32,95 arttı, aylık yüzde 2,04 arttı
TÜFE'deki (2003=100) değişim 2025 yılı Ağustos ayında bir önceki aya göre %2,04 artış, bir önceki yılın Aralık ayına göre %21,50 artış, bir önceki yılın aynı ayına göre %32,95 artış ve on iki aylık ortalamalara göre %39,62 artış olarak gerçekleşti.
-
02.09.2025 18:19
Özgür Özel, CHP İstanbul İl Başkanlığına atanan Gürsel Tekin'inin partiden ihraç edildiğini canlı yayında duyurdu
Kayyum olarak atanan Gürsel Tekin hakkında da konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, daha önce istifa ettiğini söyleyen ancak herhangi bir dilekçe vermediği ortaya çıkan Tekin'i partiden ihraç ettiklerini söyledi.
YAZARLARIMIZ
























