HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
28.09.2025 00:10
Ekrem İmamoğlu yazdı: Cezaevi notlarım ve Türkiye umudum!
Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu; Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in beni ilk haftadan bu yana ziyaret etmesi, fikir alışverişlerimiz, ortak akılla sürece katkı sağlayacak değerlendirmelerimiz; hücremde beni güçlü tutan çok özel anlardır.
-
27.09.2025 17:44
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Silivri'de görülen ‘Bilirkişi’ davasında yaptığı savunmanın tam metni
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkındaki bütün soruşturmalara ve davalara bilirkişi olarak atanan kişiye yönelik “bilirkişi ve tanığı etkilemeye teşebbüs” ile “adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs” iddialarıyla ilgili açılan davada ifade verdi.
-
27.09.2025 16:09
Özgür Özel, Afyonkarahisar'dan seslendi: Gazzeliler, Netanyahu’nun dostu Trump’la yemek yiyen, şakalaşan ve kendilerini unutan Erdoğan’ı asla affetmeyecekler!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingine katıldı.
-
25.09.2025 16:13
Özgür Özel, Elazığ'da Meslek lisesi açılışında konuştu: Mesleki eğitimin kalkınmanın lokomotifi olacağı bir eğitim sistemini müjdeleyerek buradayız
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Elazığ’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Gazi Meslek Teknik Anadolu Lisesi açılışına katıldı.
-
24.09.2025 17:44
TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonunun 12. toplantısında düşünce kuruluşlarının temsilcileri dinlendi
"Terörsüz Türkiye" hedefi doğrultusunda TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonunda düşünce kuruluşlarının temsilcileri görüşlerini dile getirdi.
-
24.09.2025 14:32
Numan Kurtulmuş, 12. komisyon toplantısında konuştu: Bizim açımızdan planladığımızdan daha disiplinli ve verimli geçen bir süreç oldu!
"Terörsüz Türkiye" hedefi doğrultusunda TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonun 12’nci toplantısı, TBMM Başkanı Kurtulmuş başkanlığında toplandı.
-
24.09.2025 00:05
Bolu, Kartalkaya Grand Kartal Otel’de 21 Ocak’ta 78 kişinin yanarak öldüğü dava 27 Ekim'e ertelendi: tutuklu sayısı 20'ye yükseldi
Bolu, Kartalkaya Grand Kartal Otel davasının ikinci duruşmasında, tutuksuz yargılanan sanık Mehmet Salun'un tutuklanmasına karar verildi. Davadaki tutuklu sayısı 20'ye yükseldi. Bir sonraki duruşma, 27 Ekim tarihine ertelendi.
-
22.09.2025 16:23
Umut Davası'nda Mehmet Ağar konuştu: Biz Uğur Bey ile sık sık görüşürdük. Sık sık evine gider fikir alışverişinde bulunurduk. Gladyo örgütü ile işimiz olmaz!
Uğur Mumcu suikastının de aralarında olduğu 22 faili meçhul cinayeti kapsayan "Umut Davası"nda 13'üncü duruşma görüldü. Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya SEGBİS aracılığıyla bağlanan Mehmet Ağar ifade verdi.
YAZARLARIMIZ