HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
27.09.2025 14:44
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Silivri'de görülen ‘Bilirkişi’ davasında yaptığı savunmanın tam metni
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkındaki bütün soruşturmalara ve davalara bilirkişi olarak atanan kişiye yönelik “bilirkişi ve tanığı etkilemeye teşebbüs” ile “adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs” iddialarıyla ilgili açılan davada ifade verdi.
-
25.09.2025 15:53
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, mazbatasını aldı: Saran Holding’den ayrıldığını duyurdu!
Mazbata töreninde açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, sahibi olduğu bahis şirketi Tuttur'un faaliyetlerinin durdurulduğunu açıkladı. Saran Holding'teki tüm hisselerinden vazgeçerek Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan ayrıldı.
-
24.09.2025 20:02
Özgür Özel: Netanyahu ile kayıkçı kavgası yapıp Trump’tan randevu dilenenler, İsrail’in yaptığı zulme engel olamazlar!
Cumhuriyet Halk Partisi, İsrail’in Gazze’deki saldırılarını protesto etmek ve Filistin halkına destek vermek için Eyüpsultan Meydanı'nda düzenlediği "Filistin’e Destek" mitinginde vatandaşlara hitap etti.
-
24.09.2025 14:44
TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonunun 12. toplantısında düşünce kuruluşlarının temsilcileri dinlendi
"Terörsüz Türkiye" hedefi doğrultusunda TBMM'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonunda düşünce kuruluşlarının temsilcileri görüşlerini dile getirdi.
-
23.09.2025 21:05
Bolu, Kartalkaya Grand Kartal Otel’de 21 Ocak’ta 78 kişinin yanarak öldüğü dava 27 Ekim'e ertelendi: tutuklu sayısı 20'ye yükseldi
Bolu, Kartalkaya Grand Kartal Otel davasının ikinci duruşmasında, tutuksuz yargılanan sanık Mehmet Salun'un tutuklanmasına karar verildi. Davadaki tutuklu sayısı 20'ye yükseldi. Bir sonraki duruşma, 27 Ekim tarihine ertelendi.
-
23.09.2025 15:00
Erdoğan BM'nin 80. Genel Kurulu’nda konuştu: Gazze’de yaşanan barbarlığa karşı sesini yükseltmeyen herkes bu vahşetin sorumluluğuna ortaktır!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’nin New York şehrinde Birleşmiş Milletler (BM) 80. Genel Kurulu’na katılarak bir konuşma yaptı.
YAZARLARIMIZ























