HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
29.08.2025 15:51
Özgür Özel, TBMM'de konuştu: İsrail'in bu cüreti nereden aldığıyla yüzleşmek gerekir'
Cumhuriyet Halk Patisi Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de olağanüstü toplanan 'Gazze' oturumunda konuştu: "Filistin’de Mezalim Sürerken, Bu Ülkede Millet Aç ve İşsizken, Milletin Vekilinin Yeri Tatil Değildir"
-
29.08.2025 13:07
TBMM, Kurtulmuş’un başkanlığında, İsrail'in Gazze saldırısı gündemi ile toplandı: İsrail’in işgal altındaki Filistin topraklarındaki her eylemi uluslararası hukukun ihlalidir!
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “İsrail soykırım politikalarından dönene kadar, vazgeçene kadar BM dahil tüm uluslararası kuruluşlardaki üyeliklerinin askıya alınmasını teklif ediyorum, uluslararası camiaya ilan ediyorum.” dedi.
-
27.08.2025 17:57
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis'i, 'Gazze' konulu olağanüstü toplantıya çağırdı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis'i, İsrail'in Gazze saldırısı, Filistin halkına yaptığı soykırım ve zulüm ile kıtlık politikaları ve bölgede var olan güncel duruma ilişkin 29 Ağustos Cuma günü saat 14.00'te olağanüstü toplantıya çağırdı.
-
23.08.2025 11:01
Devlet Bahçeli: TBMM’nin olağanüstü toplanmasına yer ve gerek yoktur. CHP’nin gündemi ve siyaset güvertesi yalan, riya, iftira ve dedikodu üzerine bina edilmektedir!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli; CHP Genel Başkanı’nın TBMM’yi olağanüstü toplantıya çağıracaklarını duyurması, bunu da Gazze istismarıyla temellendirmesi boşuna bir avunmadır.
-
13.08.2025 05:16
Devlet Bahçel: Türkiye’nin ağırlaşan, belediyeler başta olmak üzere pek alana yayılan ve yoğunlaşan hukuki davalardan süratle kurtulması, sonuçta adaletin eksiksiz tecellisi sağlanmalıdır!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli “İç ve Dış Siyasi Gündemle” ilgili yazılı basın açıklaması yaptı. Bahçeli açıklamasında: Milliyetçi Hareket Partisi samimiyet, sağduyu ve özveriyle komisyon çalışmalarına katkı sunacaktır.
-
30.07.2025 13:14
Numan Kurtulmuş, Terörsüz Türkiye sürecine ilişkin kurulan komisyon Ağustosun ilk haftasında ilk çalışmasına başlayacak; kararlarda beşte üç çoğunluğu arayacağız!
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Nitelikli kararlar için de önemli stratejik kararlar için de nitelikli çoğunluk, yani beşte üç çoğunluğu arayacağız ki bu hep beraber bütün katılan partilerin birlikte karar aldığı bir süreç olarak ilerlesin.
-
19.07.2025 17:05
Özgür Özel, Trabzondan seslendi: Aziz İhsan Aktaş. 388 ihale almış. 300’ünü AK Parti’den almış, 88’ini CHP’den; Ama yüzde 23 cezaevinde, yüzde 77’nin keyfi yerinde!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Trabzon’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu. Özel: Altan Öymen Trabzonludur, babası Trabzonludur. Hepimizin başı sağ olsun, Trabzonumuzun başı sağ olsun.
YAZARLARIMIZ

























