HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
01.10.2025 11:07
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan TBMM'de 28. Dönem 4. Yasama Yılı'nın açılışında konuştu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail yönetiminin Gazze'de ve Filistin'in diğer bölgelerinde iki yıldır sürdürdüğü soykırıma, bölgede estirdiği devlet terörüne en güçlü tepki 86 milyon vatandaşımızın temsil edildiği bu koltuklardan yükseldi." dedi.
-
18.09.2025 10:18
Devlet Bahçeli'den Rusya ve Çin İttifakı önerisi: Türkiye, Rusya ve Çin’den müteşekkil olması arzu ve önerimizdir!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den “İç ve Dış Siyasi Gündeme İlişkin” açıklama. Bahçeli: Artık Gazze’de süregelen insani felakete sabır ve tahammül kalmamıştır.
-
17.09.2025 13:52
Erdoğan, Dışişleri Bakanlığı Yerleşkesi Temel Atma Töreni'nde konuştu: Bugün Türkiye, hem içeride hem bölgesinde kendi oyununu kurma kudretine sahip bir ülkedir!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanlığı Yerleşkesi Temel Atma Töreni'ne katılarak bir konuşma yaptı.
-
10.09.2025 08:41
Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanına hakaret davası duruşmasında savunma yapmadı Savcılık, mütalaa verdi: 4 yıl 8 ay hapis cezası ve siyasi yasak istedi!
Cumhurbaşkanı’na hakaret ettiği gerekçesiyle Özdağ’ın yargılandığı duruşma bugün İstanbul 35. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülmeye devam etti. Duruşma 24 Aralık'a ertelendi.
-
20.08.2025 04:29
‘İsmet İnönü’den Bugüne Işık Tutan Açıklamalar’: Aşiret-Tarikat Sorunu
Sinan Meydan: “Eşkıya ile devlet idaresinin bir tertibe, bir anlaşmaya girmesi olmaz. Devlet idaresinde böyle bir şeyi benim aklım almaz. Siyasette almıyor, nerede kaldı adi şekavette (eşkıyalıkta) alsın…” (İsmet İnönü)
-
10.08.2025 04:10
Mehmet Uçum'dan, TBMM’de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu yorumu: Demokratik siyaset ve tarihi fırsat!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanı Mehmet Uçum; "Eminiz ki Komisyon, ‘Devletin aktüel işleyişi’ndeki pratik unsurlardan ziyade asıl olarak ‘Devletin genel işleyişi’ndeki stratejik hususları dikkate alarak konuya bakacaktır."
-
31.07.2025 08:05
Özgür Özel, Özlem Gürses'e konuştu: Türkiye’yi kurtarmak için girdik komisyona. Bu komisyon fikrinin sahibi Cumhuriyet Halk Partisi’dir!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, SZC TV’de yayınlayan Özlem Gürses ile Para Politika programına katıldı. Özel: Her Gün Sahada Olacak, Partiyi İktidar Yapmak İçin Mücadele Edeceğiz; Herkes Bu Yürüyüşe Katılsın.
-
30.07.2025 21:33
Özgür Özel, Şile'den seslendi: Bu millet, şimdi Çağlayan’ın AK Toros’çularına da teslim olmayacak!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul, Şile’de Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitinginde konuştu: Cumhuriyet’i yeniden kuracak mıyız? O Cumhuriyet’in başına Ekrem İmamoğlu’nu oturtacak mıyız? Hazır mısınız? O zaman yürüyelim arkadaşlar.
YAZARLARIMIZ


















