HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
27.02.2026 21:42
ABD-İran görüşmelerinde üçüncü tur tamamlandı: Gelecek görüşmenin yeri ve tarihi belli oldu
İran ile ABD arasında Cenevre’de Umman’ın arabuluculuğunda yürütülen nükleer müzakerelerin üçüncü turu sona erdi. Görüşmelerin ardından taraflardan gelen açıklamalar, diplomatik süreçte temkinli bir iyimserliğe işaret etti.
-
27.02.2026 11:30
DEM Parti İmralı heyeti ile DEM Parti, Öcalan'ın yeni mektubunu Türkçe ve Kürtçe okudu: Kürtsüz Türk, Türksüz Kürt olmaz; yeni bir siyaset dönemine kapı açılıyor!
Abdullah Öcalan'ın mesajı okundu; Çağrımız sadece Türkiye’de değil Ortadoğu’da bir arada yaşama sorununa ve ürettiği kriz haline çözüm bulma amacını taşıyor. Bütün gadre uğramışların var olma ve kendilerini özgürce ifade edebilme haklarını savunuyoruz.
-
25.02.2026 18:17
Müsavat Dervişoğlu: Yeniden ısıtılan 'İmralı statüsü' tartışması sadece bir hukuk meselesi değil, bir egemenlik sorunudur
Bu tartışma masum değildir. 'İmralı'nın statüsü' diye bir şey yoktur. İmralı, Türkiye Cumhuriyeti'nin hükümranlık sahasında bulunan, üzerinde Türk bayrağı dalgalanan bir cezaevidir." dedi.
-
25.02.2026 14:41
Aziz İhsan Aktaş Davası'nın 1 duruşması 18. oturumunda avukat beyanları tamamlandı, cuma günü ara karar bekleniyor
Mahkeme heyeti, tutukluluk halleri ve talepleri değerlendirmek üzere yarın duruşmaya ara verileceğini belirtti. Davanın ilk duruşmasının cuma günü verilecek ara kararla sona ermesi bekleniyor.
-
24.02.2026 10:35
Özgür Özel'den Erdoğan'a: Trump, ‘Barış Kurulu’ diye bir kurul kurdu. Gazze'yi kana bulayanlarla aynı masaya oturdular!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, CHP TBMM Grup toplantısında gündemi değerlendirdi. Özel, Erdoğan'ın kendisine açtığı davayı anlattı: 'Sayın Erdoğan, varsa diploman o mahkemeye sunacaksın.' dedi.
YAZARLARIMIZ



















