HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
11.03.2026 07:13
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının 3. oturumu görüldü: Bulut Aydöner ve Sırrı Küçük ifadeleri tamamlandı!
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması 3. oturumu 11 Mart 2026 Çarşamba bugün Silivri'de görülüyor. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu ve tutuksuz sanıklar hakim karşısına çıkıyor.
-
10.03.2026 17:00
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, ABD ve İsrail'in İran'a yönelik saldırılarına ilişkin toplanan genel kurulda konuştu
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İran’a yönelik saldırılar hakkında konuştu. Kurtulmuş, kapalı oturumda Hakan Fidan ve Yaşar Güler’in milletvekillerine bilgilendirme yapacağını açıkladı.
-
10.03.2026 10:41
İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' davasının Silivri'de görülen ilk duruşmasının ikinci oturumu başladı: Mahkeme başkanı İmamoğlu'nu çembere aldırmak istedi, ortalık karıştı!
İBB yolsuzluk davasının ilk duruşması ikinci oturumu 10 Mart 2026 Salı bugün Silivri'de görülüyor. İBB Başkan Ekrem İmamoğlu ile tutuklu ve tutuksuz sanıklar hakim karşısına çıkıyor.
-
09.03.2026 10:28
İBB Davasında tutuklu sanıkların savunma sırası belli oldu: Ekrem İmamoğlu kaçıncı sırada?
İBB’ye yönelik soruşturma kapsamında açılan ve 107’sı tutuklu 402 sanığın yargılandığı davanın ilk duruşması bugün Silivri’de başladı. Davada savunma yapacak isimlerin sıralama listesi belli oldu.
-
08.03.2026 18:17
İBB yolsuzluk davası başlıyor; Başkan Ekrem İmamoğlu ilk kez hakim karşısına çıkacak
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanan ve görevden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu'nun da aralarında olduğu 402 sanık 9 Mart 2026 Pazartesi ilk kez Silivri'de hakim karşısına çıkacak.
-
19.02.2026 22:04
İsmail Hacıoğlu, TRT 1'de yayınlanan 'Cennetin Çocukları' dizisinin kadrosundan çıkarıldı
Hacıoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınmıştı. Hacıoğlu; kan, kıl örneklerinin ve ifadesinin alınmasından sonra serbest bırakılmıştı.
YAZARLARIMIZ



















