HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
28.06.2025 13:24
Özgür Özel, Berlin'de konuştu: Umutluyuz; çünkü artık Türkiye’de demokratik güçler yükseliştedir. Bunun liderliğini de partimiz yapmaktadır!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Berlin’de Almanya Sosyal Demokrat Partisi (SPD) Kongresi’ne katıldı. Özel: Aradan geçen sürede, partim CHP ile SPD arasında yeni ve güçlü ilişkiler kurmuş olmaktan memnuniyet duyuyorum.
-
25.06.2025 12:10
Müsavat Dervişoğlu: Yalanla ve talanla yarattığınız TEK ADAM rejiminiz ile; Devleti şirkete, vatanı pazara, milleti ırgata çevirdiniz!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu. Dervişoğlu; Bilinsin ki Türk milleti destansı tarihinin her döneminde olduğu gibi yıkım, çözülme ve parçalanma rüyası görenlere geçit vermeyecektir!
-
25.06.2025 11:00
Özgür Özel: 30 Haziran tarihi, Genel Başkan’ın yurda dönüşünün ertesi günü olarak anlamlı bir tarih olabilir. Sonuç değil, süreç odaklı bir davayla karşı karşıyayız!
Özgür Özel, beraberinde vekillerle Silivri Cezaevinde İBB yolsuzluk davasından tutuklu isimlerle görüştükten sonra basın açıklaması yaptı. Parti Meclisi üyem Sayın Baki Aydöner bugün bir ifade verme zorunluluğunda olduğu için kendisi ile görüşemedik.
-
24.06.2025 21:21
Özgr Özel: Ekrem İmamoğlu, masumdur. Tek suçu; Cumhurbaşkanı adayı olmasıdır, Erdoğan’ı yenecek olmasıdır!
Özgür Özel: Tüm çevre mücadelelerinin arkasındayız. Birilerinin madencilik faaliyeti için zeytinlerimizi kestirecek olan kanuna; arkasında duruyorlar, biz de karşılarında duruyoruz. Sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz
-
22.06.2025 04:05
ABD, İran'daki Fordo, Natanz ve İsfahan nükleer tesislerini vurdu
İran parlamentosu, Hürmüz Boğazı’nı kapatma kararını onayladı. nihai kararın Yüksek Ulusal Güvenlik Konseyi tarafından verileceği belirtildi. ABD'den Hürmüz Boğazı için, Çin'e İran'la temasa geçme çağrısı: Tüm dünyayı etkiler.
-
20.06.2025 13:08
Erdoğan, A Millî Kadın Voleybol Takımı'nı kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'un ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2025 Kadınlar FIVB Milletler Ligi'ndeki başarısı dolayısıyla millilere tebriklerini iletti. Millî voleybolcu Melissa Vargas Cumhurbaşkanı Erdoğan'a forma hediye etti.
YAZARLARIMIZ