HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
13.03.2025 07:30
TÜİK'ten eski TÜİK Başkanı Birol Aydemir‘in açıklamalarına yalanlama
Türkiye İstatistik Kurumu'dan açıklama geldi. Eski Başkan Aydemir; TÜİK’in enflasyonu düşük göstermesinin sonucunda emeklilerin ve çalışanların maaşlarının son üç yılda üçte bir oranında yani yüzde 31 oranında hesaplandığını ve verildiğini söyledim.
-
08.03.2025 07:42
Dilek İmamoğlu; Kadın hakları mücadelesi kimsenin vicdan aklama aracı, imaj yaratma malzemesi değildir, olamaz!
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen “İlham Veren Adımlar Buluşması" etkinliğinde, projenin fikir öncüsü akademisyen ve sivil toplum gönüllüsü Dr. Dilek Kaya İmamoğlu ile TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu birer konuşma yaptı.
-
07.03.2025 06:25
Özgür Özel'den canlı yayında Oğuz Kaan Salıcı'ya Adnan Beker cevabı; 39 milletvekili verilirken kalemi elinde tutan arkadaş dönmüş laf ediyor!
Özgür Özel, katıldığı canlı yayında; Adnan Beker’in CHP’ye katılımının ardından Mansur Yavaş tarafından yapılan değerlendirmeleri de yorumladı; "Altı ay önce de Mansur Bey ‘Adnan Beker gelebilir’ demişti bana."
YAZARLARIMIZ
























