HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
05.12.2025 20:59
TBMM Genel Kurulunda Vergiye yönelik düzenlemeleri de içeren kanun tekli kabul edildi
Vergiye yönelik düzenlemeleri de içeren Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda ve 631 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
-
03.12.2025 04:11
Kemal Kılıçdaroğlu yazdı: 'Yeni dünya düzeni: Küresel sermayenin artan egemenliği'
Kemal Kılıçdaroğlu: Yeni düzende bir rolünüz yoksa tampon ülke olmaktan öteye gidemezsiniz. Bu nedenle Türkiye; başta Ortadoğu olmak üzere, Türk Dünyası, Kafkasya ve Akdeniz’de çok merkezli dayanışma blokları kurmak zorundadır.
-
29.11.2025 11:08
Ekrem İmamoğlu, CHP'nin 39. Olağan Kurultayına yapay zeka ile videolu mesaj yolladı: CHP bugün Türkiye’nin birinci partisiyse kazandığımız belediyeleri daha iyi yönettiğimiz içindir!
Silivri'de yolsuzluk iddiası ile tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin 39. Olağan Kurultayına yapay zeka ile hazırlanmış videolu mesaj yolladı.
YAZARLARIMIZ

























