HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
20.10.2025 19:09
TBMM Genel Kurulu'nda Lübnan, Irak ve Suriye ile ilgili Cumhurbaşkanlığı tezkereleri görüşülecek
21 Ekim Salı günü başlayacak TBMM Genel Kurulu'nda, Lübnan'da bulunan Türk askerinin görev süresinin 2 yıl, Irak ve Suriye'ye asker gönderme tezkeresinin süresinin ise 3 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkerelerini görüşecek.
-
18.10.2025 12:53
RTÜK'ten 5 dijital platforma ceza yağdı: 'Milli ve manevi değerlere aykırı' bulundu
RTÜK'ten yapılan açıklamaya göre: Türk aile yapısını ve toplumun ortak değerlerini tehdit eden yapımlara karşı mücadele etmek amacıyla dijital platformlarda yayınlanan bazı içerikler değerlendirildi.
-
16.10.2025 13:20
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti mesajı: Dileğim odur ki, kazanılan bu büyük zaferin ve güzel toprakların kıymeti bilinsin!
Kemal Kılıçdaroğlu: Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, rahmetli Başbakanımız Bülent Ecevit’in söylediği gibi “vatanperverliğin Ege’nin deniz yataklarına ve Kıbrıs’ın dağlarına yazıldığı” yerdir. Dileğim odur ki, kazanılan bu büyük zaferin ve güzel toprakların kıymeti bilinsin.
-
07.10.2025 13:07
Erdoğan: Türk dünyası, bölgemizin istikrar ve güvenliğinde daha etkin rol üstlenmeli
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan’ın Gebele şehrinde “Bölgesel Barış ve Güvenlik” temasıyla düzenlenen, Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) 12. Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi’ne katılarak bir konuşma yaptı.
-
07.10.2025 07:36
Yankı Bağcıoğlu’ndan Savunma Sanayi Uyarısı: Şeffaflık, adalet ve Liyakat Olmazsa Kalıcılık Sağlanamaz
Yankı Bağcıoğlu, Türkiye’nin gururu olan savunma sanayi projelerine ilişkin yaptığı değerlendirmede, bu başarıların bir günde doğmadığını ve asıl payın Türk milletine, Cumhuriyet hükümetlerine, şehit ve gazilerimize ait olduğunu vurguladı.
YAZARLARIMIZ

























