HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
23.03.2025 07:05
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 'yolsuzluk' suçu iddiasıyla tutuklandı
Sondakika, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan "terör örgütüne yardım" ve "yolsuzluk" soruşturmaları kapsamında tutuklanma talebiyle hakimliğe sevk edilen 92 kişinin ifadeleri tamamlandı. Tutuklanma kararları gelmeye başladı.
-
19.03.2025 12:51
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan ikinci iddia; kent uzlaşısı faaliyetine bilerek iştirak etmek suretiyle PKK/KCK terör örgütüne yardım etme suçunu işlediler!
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığından, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, Şişli Belediye Başkanı Resul Ekrem Şahan ve Reform Enstitüsü Başkanı Mehmet Ali Çalışkan'ın gözaltına alınmasına ilişkin açıklama.
-
18.03.2025 10:29
Özgür Özel: Cumhuriyet Halk Partisi’ne, bu ülkenin kurucu partisine, 50 yıl muhalefette kalıp da kimselere minnet etmemiş partisine kara çalacak o elin alnını karışlarım ben!
CHP Genel Başkanı Özgür Öze; Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyet fikrinin partisidir. Demokrasi fikrinin partisidir. Hukukun üstünlüğü fikrinin partisidir. Bunların hepsini bu topraklara taşıyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisidir.”
-
17.03.2025 18:46
Pozitifbank, Payfix ve Flash TV'nin sahibi Erkan Kork tutuklandı; Bankpozitif yönetimi TMSF'ye devredildi!
Yasa dışı bahis sitelerinin Türkiye’de faaliyet göstermesine olanak sağlayanlara yönelik düzenlenen soruşturma kapsamında 21 kişi tutuklandı. Tutuklananlar arasında Pozitifbank, Payfix ve Flash TV'nin sahibi Erkan Kork da var.
-
16.03.2025 11:20
İmamoğlu, Diyarbakır'dan iktidara seslendi; Memleketin bereketini kaçıranların biz de uykularını kaçırdık!
Ekrem İmamoğlu, Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde Adıyaman, Batman, Bingöl, Bitlis, Hakkari, Malatya, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak ve Van’dan gelen partili ve vatandaşla Diyarbakır Buluşması gerçekleştirdi.
-
15.03.2025 08:36
Orhan Sümer; Sınır güvenliğini sağlayamayan iktidar siber güvenliği nasıl sağlayacak!
CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, “TBMM’nde görüşülüp kanunlaşan Siber Güvenlik Kanunu üzerinde konuşma gerçekleştirdi. Kanunun olumsuzluklarına değinen Sümer, asıl yapılmak istenilenin “Muhalefeti sindirmek” olduğunu söyledi.
-
14.03.2025 17:13
CHP'li belediyelere 'terör' operasyonu; Eski Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç dahil 17 kişi tutuklandı!
Kazova Tekstil üzerinden 2013-2014 yılında DHKP-C'ye finansman sağladıkları iddiasıyla CHP'li belediyelere yönelik yapılan terör soruşturması kapsamında, dönemin CHP'li Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve 17 kişi tutuklandı.
YAZARLARIMIZ



















