HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
09.10.2025 00:35
Ünlülere uyuşturucu operasyonu: İfadeleri ve kan örnekleri alınan ünlüler serbest bırakıldı
İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nda işlemleri tamamlanan ünlüler, gerekli tahlillerin yapılması amacıyla Adli Tıp Kurumu'na getirildi. İşlemleri tamamlanan ünlü isimler, getirildikleri jandarma araçları ile Adli Tıp Kurumu'ndan ayrıldı.
-
08.10.2025 13:43
TGC: TMSF gazetecileri işten çıkarmak yerine haklarını korumalıdır
Tasarruf sahiplerinin haklarını yolsuzluk ve usulsüzlüklerden korumak amacıyla kurulmuş devlet kurumu olan Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu ülkenin en büyük medya patronu haline dönüştü. Flash TV’nin 150 çalışanı TMSF tarafından işten çıkarıldı.
-
08.10.2025 09:36
Merkez Bankası Başaknı Karahan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonuna, TCMB Kanunu gereğince Bankanın faaliyetlerine ilişkin sunum yaptı
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan: 2024 Haziran ayından bu yana devam eden dezenflasyon süreci yavaşlasa da atacağımız adımlarla enflasyonun ara hedeflerle uyumlu şekilde seyretmesini sağlayacağız."
-
06.10.2025 11:59
TBMM'de bu hafta trafik cezalarının artırılmasına yönelik düzenlemeleri de içeren Karayolları Trafik Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek
TBMM Genel Kurulu, trafik cezalarının artırılmasına yönelik düzenlemeleri de içeren Karayolları Trafik Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine başlayacak.
-
06.10.2025 10:07
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, İstanbul Altın Rafinerisi AŞ'ye soruşturma: 21 kişi gözaltında
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, yürütülen soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen İstanbul Altın Rafinerisi AŞ ve ilişkili şirketlerin yetkilisi 23 kişiden, 21'inin yakalandığı bildirildi.
YAZARLARIMIZ

























