HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
18.03.2025 15:20
İstanbul Üniversitesi, Ekrem İmamoğlu ile 28 kişinin diplomasını iptal etti
İstanbul Üniversitesi Yönetim Kurulu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun diplomasını iptal etti. İmamoğlu'nun avukatı Mehmet Pehlivan; "Bu karar yok hükmündedir. Üniversite Yönetim Kurulu bu kararı alamaz. Fakülte yönetimi alır" dedi.
-
18.03.2025 10:29
Özgür Özel: Cumhuriyet Halk Partisi’ne, bu ülkenin kurucu partisine, 50 yıl muhalefette kalıp da kimselere minnet etmemiş partisine kara çalacak o elin alnını karışlarım ben!
CHP Genel Başkanı Özgür Öze; Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyet fikrinin partisidir. Demokrasi fikrinin partisidir. Hukukun üstünlüğü fikrinin partisidir. Bunların hepsini bu topraklara taşıyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisidir.”
-
18.03.2025 06:21
Eğitim-İş Sendikası; Bağımsızlığın ve direnişin sembolü 'Çanakkale Geçilmez'
Eğitim-İş Sendikası; "Mustafa Kemal Atatürk, Çanakkale cephesinde büyük bir liderlik sergiledi. Çanakkale Zaferi emperyalizmin yenilebileceğini gösteren ilk örneklerden biri olarak, tüm dünyadaki mazlum milletler için bir ilham kaynağı olmuştur."
-
16.03.2025 11:20
İmamoğlu, Diyarbakır'dan iktidara seslendi; Memleketin bereketini kaçıranların biz de uykularını kaçırdık!
Ekrem İmamoğlu, Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde Adıyaman, Batman, Bingöl, Bitlis, Hakkari, Malatya, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak ve Van’dan gelen partili ve vatandaşla Diyarbakır Buluşması gerçekleştirdi.
YAZARLARIMIZ

























