HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
21.10.2025 13:06
Lübnan'da bulunan Türk askerinin görev süresinin 2 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi
Birleşmiş Milletler Geçici Görev Gücü (UNIFIL) kapsamında Lübnan'da bulunan Türk askerinin görev süresinin 2 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.
-
19.10.2025 21:45
Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun diploma davası 2. duruşması bugün Silivri'de görülecek
Yolsuzluk iddiası ile tutuklanan ve görevinden uzaklaştırılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında açılan diploma davasının duruşması, 20 Ekim 2025, Pazartesi Saat: 11.00'de Marmara Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi, Duruşma Salonunda görülecek.
-
10.10.2025 09:21
2025 Nobel Barış Ödülü, Venezuela muhalefet lideri Maria Corina Machado'ya verildi
Nobel Barış Ödülü'nün ABD Başkanı Donald Trump'a neden verilmediği sorusuna Nobel Komitesi Başkanı Jørgen Watne Frydnes, kararlarını yalnızca “Alfred Nobel'in çalışmaları ve vasiyetine” dayandırdıklarını söyleyerek yanıt verdi.
YAZARLARIMIZ
















