HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
27.01.2026 08:07
İBB Başkan Vekili Nuri Aslan, Eyüpsultan Güzeltepe’deki Yuvamız İstanbul iftiralarına belgelerle cevap verdi: Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunduk!
İBB Başkan Vekili Nuri Aslan ve İBB Genel Sekreteri Prof. Dr. Volkan Demir, Ekrem İmamoğlu dönemi İBB’sinin marka projesi ‘Yuvamız İstanbul’u hedef alan iktidar medyasına canlı yayında yanıt verdi.
-
26.01.2026 13:05
Voleybolcu Derya Çayırgan'dan ilk açıklama: Bu iddiaları ortaya atanlar ve yayanlar hakkında suç duyurusu ve manevi tazminat davası açtım!
Voleybolcu Derya Çayırgan yaptığı açıklamada; Son günlerde şahsımla ilgili olarak sosyal medya platformlarında ve bazı mecralarda, gerçek dışı, mesnetsiz ve tamamen hayal ürünü iddialar dolaşıma sokulmaktadır.
-
23.01.2026 21:11
Fitch, Türkiye'nin görünümünü olumluya revize etti; 'BB-' notunu korudu
Fitch Ratings - Londra - 23 Ocak 2026: Fitch Ratings, Türkiye'nin Uzun Vadeli Yabancı Para (LTFC) Kurumsal Temerrüt Derecelendirmesi (IDR) görünümünü İstikrarlı'dan Pozitif'e revize etti ve IDR'yi 'BB-' olarak teyit etti.
-
19.01.2026 08:25
İBB Başkanvekili Nuri Aslan: Kar yağışına ihtiyacımız var ancak lütfen kış lastiği olmayan araçlarla trafiğe çıkılmasın!
İBB Başkanvekili Nuri Aslan, kentte etkili olan alan yoğun kar yağışına karşı yürütülen mücadele çalışmalarını koordine etmek ve son durumu yerinden değerlendirmek üzere AKOM'da incelemelerde bulundu.
-
15.01.2026 09:10
Ekrem İmamoğlu'nun 15 Ocak'ta diploma davasında yaptığı savunmanın tamamı
Tutuklu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu diplomasının 18 Mart 2025 tarihinde iptaline karşı İstanbul Bölge İdare Mahkemesine açtığı davanın duruşmasında bugün (15 Ocak 2025 Perşembe) savunma yaptı.
-
03.01.2026 16:35
Donald Trump basına açıklaması yaptı: Venezüella'da güvenli, düzgün ve mantıklı bir iktidar geçişi sağlanana kadar yönetimi elimizde tutacağız
ABD Başkanı Donald Trump, Venezüella’da gerçekleştirdikleri operasyona ilişkin yaptığı açıklamada, Venezüella'da güvenli, düzgün ve mantıklı bir iktidar geçişi sağlanana kadar yönetimi ellerinde tutacaklarını dile getirdi.
YAZARLARIMIZ





















