HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
28.02.2026 00:42
ABD-İran görüşmelerinde üçüncü tur tamamlandı: Gelecek görüşmenin yeri ve tarihi belli oldu
İran ile ABD arasında Cenevre’de Umman’ın arabuluculuğunda yürütülen nükleer müzakerelerin üçüncü turu sona erdi. Görüşmelerin ardından taraflardan gelen açıklamalar, diplomatik süreçte temkinli bir iyimserliğe işaret etti.
-
16.02.2026 06:18
Arakçi, IAEA Başkanı ile Cenevre’de buluşuyor
İran’ın en üst düzey diplomatı Abbas Arakçi, İsviçre’nin Cenevre kentinde yapılacak ABD-İran nükleer görüşmelerinin ikinci turundan bir gün önce kente varmasının ardından, bugün Birleşmiş Milletler’in nükleer denetim kurumu başkanıyla bir araya geliyor.
-
06.02.2026 17:30
ABD-İran görüşmeleri şimdilik sona erdi: 'İyi bir başlangıç oldu'
İran ile ABD arasında Umman'ın başkenti Maskat'ta TSİ ile 11.00 civarında başlayan dolaylı görüşmeler bugün için sona erdi. İran Dışişleri, 'müzakereler devam edecek' sinyali verirken, 'iyi bir başlangıç oldu' denildi.
-
23.01.2026 02:13
TBMM'de en düşük emekli maaşının yirmi bin liraya çıkarıldığı torba kanun AKP ve MHP oyları ile kabul edildi
En düşük emekli aylığının artırılmasını da içeren Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede (KHK) Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
-
15.01.2026 14:12
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ulusal ve uluslararası medya temsilcileriyle gündemi değerlendirdi: İran'da askerî müdahaleyi tasvip etmiyoruz!
Dışişleri Bakanı Fidan'dan 'İran' açıklaması: Askerî güç kullanımını tasvip etmiyoruz, ortaya çıkacak istikrarsızlık bölgenin kapasitesinin çok üzerinde olur.
-
12.01.2026 14:54
Özgür Özel: Türkiye’nin en yoksul yüzde 10’unun gelirinin yüzde 65’i emekli maaşı ve aldığı sosyal yardımlardır. Bu görülmemiş bir gelir adaletsizliğidir!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi (CAO) Yürütme Kurulu Toplantısı sonrası basın toplantısında konuştu.
YAZARLARIMIZ

























