HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
05.07.2025 07:03
Adana BŞB Başkanı Karalar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere gözaltında!
Aziz İhsan Aktaş’ın “örgüt elebaşı olmakla” suçlandığı soruşturmada; suç örgütünün, belediye başkanları ve belediyelerin üst düzey yöneticilerine rüşvet verip ihaleleri organize ettiği iddia ediliyor.
-
03.07.2025 21:23
En düşük emekli aylığının artırılmasına yönelik düzenleme komisyonda torba yasa içinde kabul edildi
AKP milletvekillerinin imzasını taşıyan Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.
-
02.07.2025 11:08
İklim Kanunu Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı
Türkiye'nin ilk "İklim Kanunu Teklifi", TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı. Türkiye'nin ilk İklim Kanunu'na göre, İklim Değişikliği Başkanlığı tarafından ETS kurulacak, ulusal tahsisat planlaması hazırlanacak ve tahsisatların dağıtımı yapılacak.
-
02.07.2025 00:54
AKP iktidarı yolsuzluktan yine sınıfta kaldı
Çiğdem Toker: Avrupa Konseyi Yolsuzluğa Karşı Devletler Grubu, üst düzey bir heyet Türkiye’yi, tavsiyelerine tam olarak uymaya davet etti. Bu tavsiyeler; yolsuzluğu önleme ve milletvekilleri ile yargı ve savcılık teşkilatı arasında dürüstlüğü güçlendirme.
YAZARLARIMIZ