HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
26.03.2025 10:40
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan Silivri'den mesaj var; Ramazan’da kul hakkı yemek dahil her yolu mübah gören tek kişiyi milletçe göndereceğiz, sandıkta göndereceğiz!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu; Ankara’da kapalı kapılar ardından Türkiye’yi yönetmek değil koltuğunu korumak için Ramazan’da kul hakkı yemek dahil her yolu mübah gören tek kişiyi milletçe göndereceğiz, sandıkta göndereceğiz.
-
23.03.2025 22:12
Özgür Özel'den Erdoğan'a; Sen mi yolsuzsun, Ekrem Başkan mı yolsuz?
CHP Genel Başkanı Özel'den Erdoğan'a; TÜİK bile enflasyonu yüzde 45 bulmuşken, yüzde 30 veren. En düşük emekli maaşına yüzde 15 zam yapacak kadar vicdansızlaşan ama kendisi doymayan, etrafını doyurmaya doymayan bir iktidar yönetiyor.
-
18.03.2025 13:29
Özgür Özel: Cumhuriyet Halk Partisi’ne, bu ülkenin kurucu partisine, 50 yıl muhalefette kalıp da kimselere minnet etmemiş partisine kara çalacak o elin alnını karışlarım ben!
CHP Genel Başkanı Özgür Öze; Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyet fikrinin partisidir. Demokrasi fikrinin partisidir. Hukukun üstünlüğü fikrinin partisidir. Bunların hepsini bu topraklara taşıyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisidir.”
-
15.03.2025 20:10
Protestocular, hükümet karşıtı en büyük mitinglerden birinde Belgrad'ı doldurdu
Sırbistan'da bir tren istasyonunun çatısının çökmesi sonucu 15 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından yaygın yolsuzluk ve ihmalkarlık suçlamalarının gündeme gelmesi üzerine aylardır hükümet karşıtı gösteriler düzenleniyor.
-
12.03.2025 11:00
Müsavat Dervişoğlu, Çayırhan Maden ve Termik Santrali’nin özelleştirilmesine; 'Değeri 160 milyar lira iken 20 milyar liraya peşkeş çekildi; Bu fakir milletten çaldıkları, haram olsun, zehir zıkkım olsun!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu. Dervişoğlu, iki bayram ikramiyesinin toplamının da bir asgari ücrete eşit olmasını istedi ve Çayırhan santralinin özelleştirilmesine: “Haram, zıkkım olsun.” dedi.
-
11.03.2025 13:35
Özgür Özel: Emekli ikramiyesi müjde olsaydı Erdoğan açıklardı!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TÜİK üzerinden Erdoğan'a seslendi; Bak sokaktaki MHP’li büyüklerim, kardeşlerim, yüzde 73’ü bu enflasyon rakamlarına inanmıyor. AK Partililerin de yüzde 68’i açıklanan enflasyon rakamlarına inanmıyor.
-
10.03.2025 15:04
Beykoz Belediye Başkanı Köseler görevden uzaklaştırılmıştı yerine vekil olarak Özlem Vural Gürzel seçildi!
İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, tutuklanan Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler görevden uzaklaştırıldı. Belediye Meclisi Başkan vekili seçimi için 10 Mart Pazartesi günü bugün saat 14.00'te toplandı.
YAZARLARIMIZ