HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
11.06.2025 10:56
Ümit Özdağ'dan tarihi savunma; Düzensiz göçün Türkiye için bir millî güvenlik sorunu olduğunu düşünüyoruz. Biz düzensiz göçe karşıyız. Düzensiz göçe karşı olmak suç mu?
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın, “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçlamasıyla yargılandığı davanın ilk duruşması bugün İstanbul 18. Asliye Ceza Mahkemesi’nde, Silivri'deki Marmara Cezaevi yerleşkesinde görülüyor.
-
09.06.2025 08:00
Ferdi Zeyrek'in sağlık durumuna dair yeni açıklama: Düne göre iyi veya negatif yönde bir gelişme yok!
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in tedavi süreci 3'üncü gününe girerken, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İsmet Topçu, düzenlediği basın toplantısıyla, kamuoyunu bilgilendirdi.
-
06.06.2025 06:30
Devlet Bahçeli: Vacip olan ibadetimizi yapmak için kurban vereceğiz; ama millet varlığını kurban etmeye yeltenenlere müsamaha etmeyeceğiz!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli; Allah’a şükrediyorum ki, yeniden kurban ibadetini yapmaya ve bu ibadetin mükâfatı olan Kurban Bayramı’na nail ve vasıl olduk.
-
05.06.2025 12:10
Özgür Özel: Saraçhane’deki Gibi Gerektiğinde Dönmemek Üzere Direnilirse O Sandık Gelir!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, dün akşam Gaziosmanpaşa mitinginde sarf ettiği, “Gerekirse ayrılmamak üzere toplanırız” sözleri hakkında, “Dün biz aslında mitingimizi Anadolu yakasında bir başka ilçede yapacaktık."
-
04.06.2025 08:11
GOP Başkanı Hakan Bahçetepe; Bu siyasi baskılar, tehditler ve hiçbir dayanağı olmayan hukuksuz kararlar bizi yolumuzdan geri döndüremeyecektir!
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe; “Suç işlemediğim için etkin pişmanlıktan faydalanmak istemiyorum.” CHP'nin Millet İradesine Sahip Çıkıyor mitingi 4 Haziran Çarşamba, 20.30'da GOP Cumhuriyet Meydanında yapılacak.
YAZARLARIMIZ




















