HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
22.11.2025 05:06
İBB'nin Girişimcilik ve teknoloji faaliyetlerinin yürütüldüğü 'Tech Istanbul Kayışdağı'nın ikinci etabı açıldı
Tech Istanbul Kayışdağı, Bostancı-Dudullu-Parseller Metro Hattı güzergahında, Kayışdağı İstasyonu’nda yer alıyor. Metro istasyonu içerisinde bulunan ve bağımsız zemin girişine sahip olacak 5 katlı merkez, toplamda 3.855 m²’lik bir inşaat alanına sahip.
-
18.11.2025 13:44
Erdoğan, HAK-İŞ Konfederasyonunun 50. yılında konuştu: Türkiye Yüzyılı'nda da şeref hakkı, el emeğiyle, göz nuruyla, alın teriyle helal rızkını kazanan siz emekçilerimizin olacaktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan, HAK-İŞ Konfederasyonu 50. Kuruluş Yıl Dönümü Programı’nda konuştu: Türkiye'nin 23 yıldaki başarısının gerisindeki en büyük etken, istikrar ve güven ortamının topluma hâkim olmasıdır
-
16.11.2025 20:17
Müsavat Dervişoğlu İYİ Parti 4. Olağan İstanbul İl Kongresinde konuştu: Kurucu Genel Başkanım Meral Akşener'le arama hiç kimse giremez!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu: "Benim bu partinin geçmişiyle hiçbir problemim yok ve olamaz. Bu partiyi kuran irade yok sayılamaz." dedi. Kongrede mevcut il başkanı Yücel Coşkun yeniden seçildi.
-
10.11.2025 06:34
İstanbul'da saatler 09.05’i gösterdiğinde metrolardan otobüslere kadar her yerde durdu
İstanbul’da hayat, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 87. yıl dönümünde, saatler 09.05’i gösterdiğinde metrolardan otobüslere kadar her yerde durdu. İstanbullular, bağımsızlık ve özgürlüğün mimarına duydukları minneti saygı duruşuyla gösterdi.
YAZARLARIMIZ

























