HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
08.10.2025 18:10
Özgür Özel: Cumhuriyet Halk Partisi her geçen gün büyüyerek bir arada duruyor. Ama öbür tarafta bir damat, bir oğlan, bir de TikTok’çu Hakan birbirlerini yiyorlar!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 19 Mart darbesinin 200’üncü gününde İstanbul Şişli’de gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’ne katıldı.
-
08.10.2025 09:21
Erdoğan: Gazeteci, akademisyen, siyasetçi, sosyal medya figürü maskeli bu linç korosu, öncelikle CHP’nin eseridir!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan CHP'ye: Linç korosunun karargâhı da CHP Genel Merkezi’dir. Yıllarca şahsımızı ve partimizi hedef aldılar. Edepsizce bize saldırdılar.
-
07.10.2025 07:32
Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısında konuştu: CHP’nin belediyelerde dönen gayri meşru ilişkilerin hesabını vermesi şarttır!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli. 28’inci Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 4’üncü Yasama Yılının ilk grup toplantısında konuştu.
-
01.10.2025 11:07
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan TBMM'de 28. Dönem 4. Yasama Yılı'nın açılışında konuştu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail yönetiminin Gazze'de ve Filistin'in diğer bölgelerinde iki yıldır sürdürdüğü soykırıma, bölgede estirdiği devlet terörüne en güçlü tepki 86 milyon vatandaşımızın temsil edildiği bu koltuklardan yükseldi." dedi.
-
27.09.2025 14:44
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Silivri'de görülen ‘Bilirkişi’ davasında yaptığı savunmanın tam metni
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkındaki bütün soruşturmalara ve davalara bilirkişi olarak atanan kişiye yönelik “bilirkişi ve tanığı etkilemeye teşebbüs” ile “adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs” iddialarıyla ilgili açılan davada ifade verdi.
YAZARLARIMIZ
























