HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
21.06.2025 10:15
Ekrem İmamoğlu'ndan DEM Parti heyeti ziyareti açıklaması: Barışın yolu Türkiye Cumhuriyeti'nin yoludur!
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Silivri’deki Marmara Kapalı Cezaevi’nde yolsuzluk soruşturmasından tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı aday adayı, İBB ve TBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.
-
19.06.2025 09:55
TBMM'de kabul edildi; yeni iskan nedeniyle oluşturulan ve nüfusu 5 bin ve üzerinde herhangi bir yerleşim yerinde belediye kurulabilecek!
Buna göre, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı teşkilatının Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği olarak değiştirilmesi dolayısıyla Harcırah Kanunu'na, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri ibareleri eklenecek.
-
18.06.2025 21:19
Prof. Dr. Ümit Özdağ, Zafer Partisi Genel Merkezinde açıklama yaptı
Prof. Dr. Ümit Özdağ: Hepsine buradan ayrı ayrı selamlarımı yolluyorum. Ekrem Bey'e selamlarımı yolluyorum. Buğra Bey'e selamlarımı yolluyorum. Hiç içeride olmaması gerektiğini düşündüğüm Ayşe Barım Hanımefendi'ye selamlarımı yolluyorum.
-
18.06.2025 14:50
Kemal Kılıçdaroğlu'nu çalışma ofisinde SP Başkanı Mahmut Arıkan ziyaret etti
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan ve Saadet Partisi İstanbul Milletvekili, TBMM Grup Başkanı Sayın Bülent Kaya, 18 Haziran'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu çalışma ofisinde ziyaret etti.
-
16.06.2025 11:33
Özgür Özel; Bu kadar ağır yükümüz, derdimiz, tasamız, mücadelemiz, yasımız varken, öyle üç beş tane soytarıya zaten pabuç bırakmayızA
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Silivri Cezaevinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun duruşmasına katıldı, tutuklu belediye başkanları, meclis üyeleri ve bürokratları ziyaret etti.
-
14.06.2025 13:46
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bayburt Genç Osman Stadı önünde ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginde konuştu
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bayburt Genç Osman Stadı önünde partisinin ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginde konuştu. “Bugün artık öyle siyasi partilerin kalesi, kale siyaseti bitmiştir. Bayburt, bir bütün olarak bu milletin kalesidir.”
YAZARLARIMIZ

























