HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
19.04.2025 16:20
Erdoğan; Nüfus artış hızımızın, doğurganlık oranımızın düştüğü seviye ortada; Bu, bizim için bir beka meselesidir!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz Türkiye Cumhuriyeti'ni muasır medeniyetler seviyesinin de üstüne çıkarmanın gayretindeyiz. Yeni bir dünya kurulurken Türkiye bu yeni küresel sistemde hak ettiği şekilde temsil edilsin diye uğraşıyoruz."
-
19.04.2025 11:37
Özgür Özel; AK Parti, taş üstüne taş koymadığı gibi Yozgatlılar, hemşerileri Mümin Sarıkaya’nın şarkısında olduğu gibi ‘Ben yoruldum hayat, gelme üstüme’ diyorlar!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Yozgat’ta düzenlenen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor Mitingi’nde konuştu. Özel, miting alanına traktör kullanarak geldi.
-
17.04.2025 10:09
Özgür Özel; Bu kararın Meclis’te okunması lazım. Okunmaması Anayasa’ya karşı suç. Suçu işleyen Numan Kurtulmuş!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 19 Mart diploma iptali sonrası yolsuzluk soruşturmasında Silivri Cezaevinde tutuklu bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı Aday Adayı TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti.
-
16.04.2025 21:26
Ekrem İmamoğlu'ndan Beylikdüzü mitingi mesajı; Ya adalet ya esaret... Önümüzde başka yol yok!
19 Mart darbesiyle özgürlüğü elinden alınan CHP’nin cumhurbaşkanı aday adayı, seçilmiş İBB ve TBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Silivri’deki hücresinden Beylikdüzü Yaşam Vadisi’ni dolduran hemşehrilerine seslendi.
-
16.04.2025 14:14
Özgür Özel, Sırrı Süreyye Önder'in tedavi gördüğü hastanede açıklama yaptı; Türkiye’nin Kalbi, Hep Barışı Savunmuş Bir Kalple Birlikte Atıyor!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün akşam geçirdiği kalp rahatsızlığı sonrası ameliyat olan TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder’in yakınlarına ve parti yöneticilerine İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
-
15.04.2025 10:35
Özgür Özel, TBMM grup toplantısında konuştu; 19 Mart darbesi ile her vatandaşın cebinden 20 bin TL çıktı!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erdoğan rakibini diskalifiye etmek için 19 Mart darbesi yapıldı ve; "Mehmet Şimşek 46 Milyar Rezervleri yaktı. Emekliye, işçiye, memura, öğrenciye verilecek para varmış doları tutmak için çayır çayır yaktılar."
YAZARLARIMIZ

























