loading
close
SON DAKİKALAR

Avcılar'da CHP Parti Temsilciliğine saldırı

Avcılar'da CHP Parti Temsilciliğine saldırı
Tarih: 07.06.2013 - 17:59
Kategori: Yerel

CHP Avcılar ilçe Başkanlığının Mustafa Kemal Paşa Mahallesinde açtığı Parti Temsilciliğine gece saat 00: 30 sularında kimliği belirsiz saldırganlar tarafından taşlı saldırıda bulunuldu...


Günlerdir olaysız bir şekilde süren ve insanların sağduyulu olarak tepki ve isteklerini dile getirdikleri Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mahallesinde , halk yürüyüşünden hemen sonra gece gerçekleşen saldırı vatandaşlar tarafından nefretle kınandı.

Saldırıdan hemen sonra olay yerine gelen İlçe Başkanı, İlçe Yöneticileri, Meclis Üyeleri , Chp Mustafa Kemal Paşa 
Mahalle Birim Başkanı ve Birim Üyeleri ile vatandaşlar yapılan saldırının , halkın gösterdiği direniş ve baskıcı rejime karşı verdiği mücadeleye bir gözdağı amacı taşıdığını ve CHP’nin bu eylemler ile ilgili olarak hedef gösterilmesinden kaynaklandığını belirterek , ‘’ bu ve buna benzer saldırılar bizi halkın yanında yer aldığımız haklı mücadelemizden asla ve asla geri döndüremeyecek ve aksine bizleri birbirimize daha da kenetleyecektir’’ şeklinde konuştular.

Olay yerine gelen Chp Avcılar İlçe Başkanı Bayram Acar ise yaptığı açıklamada ‘’ Yapılan saldırıyı nefretle kınıyoruz. 
Günlerdir süren direnişte İlçe başkanlığı ve Chp örgütü olarak hiç bir zaman parti bayrağı veya flaması kullanmayarak halkın tam içinde ve halktan birer kişi olarak destek veriyoruz.Ve bundan sonrada desteğimizi sürdüreceğiz Bu saldırı tamamen partimizin hedef gösterilmesi sonucu gerçekleşmiştir. Biz bugün yine tüm partililierimizden ve halkımızdan sağduyulu olmalarını ve provakatif bu tür saldırılara karşı dikkatli olmalarını rica ediyoruz. Yapılan saldırılar ile ilgili olarak savcılığa suç duyurusunda bulunduk ve takip ediyoruz ‘’ şeklinde konuştu .

Ola yerine gelen Chp İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı’da gerekli incelemelerde bulunduktan sonra konunun takipçisi olacaklarını ve ‘’ Yapılan saldırının Chp örgütünü hiçbir zaman korkutamayacağını , bu zihniyeti kınadıklarını ve sağduyulu olunması gerektiğini belirterek , haklı mücadelelerine aralıksız devam edeceklerini söyledi

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları