loading
close
SON DAKİKALAR

Bahçeli'den 'mitili İmralı'ya attı' diyen Akşener'e tepki

Bahçeli'den 'mitili İmralı'ya attı' diyen Akşener'e tepki
Tarih: 26.06.2019 - 11:25
Kategori: Siyaset

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli'nin açıklamaları şöyle:
"-23 Haziran seçimi sürecinde neye inanıyorsak, neyi doğru buluyorsak tavrımızı ve duruşumuzu buna göre belirledik. Tarafız ve tarzımız bilinmekteydi. Cumhur ne diyorsa ona kulak verdik. Cumhur İttifakı'nın hedefleri doğrultusunda gece-gündüz demedik, gerçekten üzerimize ne düşüyorsa yaptık. Müsterihiz. Hiç kimse samanlıkta iğne aramasın. Hiç kimse orasını burasını oynatmasın, herkes dilinin ayarına dikkat etsin. Aklına geleni işleyip, her ağacı taşlamaya yeltenmesin.

-MHP İstanbul'da doğrunun, dik duruşun, tarihi mirasın, milli bekanın, milli dayanışmanın safında sağlam şekilde yerini almıştır. MHP, İstanbul'da Cumhur İttifakı'nın başarısı için ter dökmüş, emek vermiştir. İstanbul'a bir mitil attık gelin görün hepsi toz toprak gibi havaya kalktı. Malum isim ve çevreler mitilimizi duyunca militanlaştıkça militanlaştılar. Zavallılar nereden bilsin mitili, onların çoktan tutuşmuş fitili. Biz mitil attık, onların beti benzi attı.

-MHP dediğini yaptı, sözünü tuttu. Özünün gereği neyse sahaya yansıttı. İstanbul'a gelmediğimizi uyduranlar, bir gece kalıp döndüğümüzü söyleyenler, iyi görünümlü kötülerdir. Bunlara ne söylesek beyhudedir. Bunları tarih ve tavzih etmek için 3 maymun metaforu bile yetmeyecektir.

-Bizi hedef alarak İmralı canisinden gelen mektuptan medet ummaya çalıştığımızı aklından geçirmek rüyada görmek hayalini kurmak dahi alçaklıktır, arsızlıktır. HDP Kandil'in aparatı ve siyasi aracısıdır. Öcalan canisi HDP'ye tarafsızlık çağrısı yapıyorsa bunu görmezden gelemezdik. Konu İstanbul'du. Ne ibret vericidr ki İmralı'nın mektubuna ne CHP ne İP'ten ses gelmedi. Sözlerimizin sonuna kadar arkasındayız. Açıklamamızı çarpıtarak terörst başının sözlerine destek verdiğimizi söylemek ahlaksız bir iddiadır. Terörist başının mektubundan medet umduğumuzu söyleyen namerttir. İmralı'nın yolunu gözleyenler bize ne anlatıyorlar? Hainleri dağlarda, kırlarda çiçek böcek toplayan olarak tasvir eden kokuşmuşlar ne söylemek istiyorlar? Terörist başından haberimiz olduğunu söyleyenler yanımızda mıydı? 
MHP'nin terörizme bakışı nettir. Biz çözümcü değiliz, işbirlikçi değiliz. HDP ile yanak yanağa, FETÖ ile arkalı önlü siyaset yapanlara tepki gelmez.
İmralı'ya mitil attığımızı söyleyen hanımefendi acaba sen postu nereye serdin, kimlere yoldaş oldun? Yanına aldığı eski arkadaşlarımızı kandıran işi bittikten sonra sağa sola saçan vasıfsız şahsiyetin bize yönelik sözleri geçersizdir. 
Türkiye seçim bahsini kapatmıştır. Milletimiz kararını vermiş, İstanbullu kardeşlerimizin iradesi tezahür etmiştir. 23 Haziran seçimi İstanbullulara hayırlı olsun.
 
-Sandık şaibeden arındırılmış, oy hırsızlarından korunmuştur. Tek adam iddiaları, demokrasimizin kötü gösterilme aymazlığı 23 Haziran'da geri tepmiştir. Türkiye 23 Haziran'da dünyaya demokrasi dersi vermiştir. Bize göre İstanbul ehline emanet edilmemiştir. Bunun sonuçlarını ileriki yıllarda görmemiz muhtemeldir. İBB Başkanının bütün tasarruflarını takip edeceğiz, gerekli notlarımızı alacağız.
 
-23 Haziran'ın neticesi ne olursa olsun, Cumhur İttifakı 31 Mart'ta mührünü vurmuştur. 31 Mart'tan 23 Haziran'a kadar pek çok şey yaşanmıştır. Siyasi ortam gerildikçe gerilmiştir. sosyal medya infazları, rezil dedikodular, asılsız haberler, gerçekçi olmayan mağduriyet edebiyatı 23 Haziran'ı gölgelemiştir. Pençe Harekatı'nı yapan Türkiye, sosyal medyada ahlaksızlarını da ortadan kaldırmalıdır.
 
-Bundan sonra Ekrem İmamoğlu Kılıçdaroğlu'nun tepesinde keskin kılıç gibi sallanacaktır, kabuslar gördürecektir.
 
-23 Haziran seçiminden sonra CHP'li belediye başkanın konuşması analiz edilmelidir. Maksadını aşan, hamaset tuzağı taşıyan İstanbul Belediye Başkanı gizli gündemi konusunda hazırlık içindedir. CHP'li belediye başkanının her yere çekilecek konuşma yapması bize göre tesadüfi görülemeyecektir. Kulun hesabı varsa, Allah'ın da hesabı vardır. İstanbul Türk milletinindir, 566 yıllık fetih namusudur.
Herkes ayağını denk almalıdır. 
İstanbul'a konvoyla girişimizi geriye sararak alaya alanlar bilmeli ki kırdıkları cevizler günü geldiğinde boğazlarına duracaktır.
Cumhur İttifakı geleceğe bakmalıdır, ülke meselelerine odaklanmalıdır. 2023 hedefleri için çok çalışmalıyız. Seçim tartışmalarını bitirip asıl gündeme sarılmalıyız. Çılgın Türklerin yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Büyüyen bir Türkiye özlemi gerçekleşmelidir.

-Bir devletin üç temel niteliği vardır. birincisi ülkesi, ikincisi milleti, üçüncüsü de egemenlik hakkıdır. Herhangi birisi olmadan devletin olması imkansızdır. Devleti devlet yapan adalettir. Ülkeyi, milleti ve egemenlik hakkını ayakta tutan adalettir. Türk devlet felsefesinde adalet her şeyin üstündedir. Adalet mülkün temelidir. Millet şuuru olmadan, devlet şuurunun hayat bulması imkansızdır. Devlet şuuru demek bağımsızlık demektir.

-Türkiye'nin egemenlik haklarına karşı saldırı sahnededir. ABD'nin S400 üzerinden ülkemizi tehdit etmesi bir defa devlet olma vasfımıza hakarettir. Türkiye bir yol ayrımındadır; ya bu tehditlere boyun eğeceğiz ya da S400'leri temmuzda ayıp konuşlandıracağız. Bunun başka bir seçeneği kalmamıştır. ABD, devletten taviz istemektedir. S400'leri alırsanız tehditlerinin bizim nezdimizde hiçbir geçerliliği yoktur. S400'lerin alınması bir varoluş meselesine dönüşmüştür. Türkiye'nin karar organları bellidir. Türkiye teslim olmamalıdır, taviz vermemelidir. S400 almak milli devletimiz için de vazgeçilmezdir.

-ABD Başkanı İran'a yaptırımlar açıklamıştır. Bu ülkede pek çok kişiyi hedef alan yaptırımları imzalamıştır. ABD Başkanı'nın freni iyice boşalmıştır. ABD sorumsuzdur, kontrolsüzdür, duyarsızdır, kaygısızdır. Yaşanan restleşmelerin çatışmaya dönüp dönmeyeceğini kestirmek zordur.

-Doğu Akdeniz'de sabrımız taşma noktasındadır. Yunanistan ateşle oynamaktadır. Topal ördek Çipras, Türkiye'yi önleyeceklerini ifade etmiş, zırvada zirveye çıkmıştır. Yunan hükümeti bilmelidir ki Ege ve Akdeniz'de önümüzü kesecek bir korsan anasından doğmamıştır. Çipras kendini tarihe vermeli, İzmir'de dökülen dedelerinden ders almalıdır. Yunan falan dinlemeyiz, gideceğimiz yere kadar gideriz. Karşımıza çıksın da başına neler geleceğini görsün. Sondaj gemileri faaliyetlerine devam etmelidir."
 
Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları