loading
close
SON DAKİKALAR

Barış Terkoğlu, adliyede hakim karşısına çıktı karar bekleniyor

Barış Terkoğlu, adliyede hakim karşısına çıktı karar bekleniyor
Tarih: 05.03.2020 - 02:10
Kategori: Medya

Barış Terkğlu'nun avukatı Serkan Günel, sosyal medyadan; Israrlı taleplerimiz üzerine sonunda @baristerkoglu'nun gözaltı kararına ulaşabildik. Suçlama: MİT Kanunu’nun 27. Maddesi, gözaltı süresi: 1 gün.

OdaTv Haber Müdürü Barış Terkoğlu dün sabaha karşı haber sitesinde yapılan bir haber nedeniyle evinden gözatına alınmıştı. Barış Terkoğlu'nu avukatı Serkan Günel sosyal medya hesabı üzerinden gelişmeleri kamuoyu ile paylaştı.

Saat: 02.28'de Avukat Serkan Günel, "Sulh Ceza Hakimliği süreci de bitti. Hakim kararını saat 03:00 te açıklayacak. #BarısTerkoglu" dedi.

Avukat Serkan Günel; Son 20 saattir hiç bir şeyin normal seyrinde gitmediği bir süreç yaşıyoruz bunun son halkası iddianame gibi bir sevk yazısı ile tutuklanma talebi oldu. Birazdan Sulh Ceza Hakimi karşısına çıkacak savunmasını yapacak ve hakkında verilen kararı göreceğiz #Barıs_Terkoğlu

Her şeyin alanen ortada olduğu bir süreç yaşıyoruz! Emin olduğumuz tek şey Barış Terkoğlu 4 4 lük gazetecidir

Serkan Günel; Barış Terkoğlu İfadesi alınmak üzere Çağlayan Adliyesine getirildi.

Avukat Serkan Günel yaptığı açıklamada; lIsrarlı taleplerimiz üzerine sonunda @baristerkoglu'nun gözaltı kararına ulaşabildik. Suçlama: MİT Kanunu’nun 27. Maddesi, gözaltı süresi: 1 gün. İfade alınması için malum haberde imzası bulunan muhabir Hülya Kılınç’ın Manisadan gelişi bekleniyor.. 

Barış Terkoğlu’nun gözaltı sürecinde 12. Saate girdik halen @ersozhuseyin ve @akaliny ile Emniyet Müdürlüğünde bekliyoruz. Ne @baristerkoglu hakkındaki suçlama maddesini öğrenebildik ne de gözaltı kararını görebildik!

Bu saat itibariyle, @baristerkoglu'nun gözaltında 9. Saati halen daha neyle suçlandığı bize söylenmedi. Bu Anayasal haktır! Gözaltına alınan kişinin neyle suçlandığı belirtilmek zorundadır!

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları