loading
close
SON DAKİKALAR

Buket Aydın görevlerinden istifa ettiğini duyurdu

Buket Aydın görevlerinden istifa ettiğini duyurdu
Tarih: 09.05.2020 - 21:50
Kategori: Medya

Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın Demirören grubunda olan görevlerinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Buket Aydın sosyal medya hesabından Demirören grubunda olan görevlerinden istifa ettiğini duyurdu.

Aydın yaptığı açıklamada;

"16 yıldan beri sizlere haber verme görevimi layıkıyla yerine getirebilmek adına büyük bir özveriyle çalışmaktayım. Bu uğurda yeri geldi kendimi, yeri geldi ailemi ikinci plana koymaktan çekinmedim çünkü; sizlere haber vermek benim için nefes almak kadar kıymetli.

Bu yaklaşımımın tezahürü olarak son 2 yıldır Demirören Medya Grubu bünyesinde üstlendiğim  ağır sorumluluğumu gereği gibi ifa etmekiçin yaşadığım yorgunluk benive ailemi yıpratmışdurumda. Hepimizin bildiği gibi yaşadığımız pandemi süreci içerdiği tüm zorluklara rağmen, bana kendimi dinleme ve hayatımı gözden geçirme şansı verdı.

Evet hayat çok kısa ve önceliklerimiz bizim kaderimiz.

Durup, dinlenip, yeni bir yolayenilenmiş enerjimle çıkabilmek adına üstlenmi olduğum görevlerimdenistifs ederek ayrılıyorum.

Nelson Mandela derki; "Büyük bir tepeyi aştığında insanın bulacağı şey, daha aşılacak çok tepelerin olduğudur." Aşılacak tepelerin, gidilecek yollarınheyecanıylai Demirören Medya Grubu'nun en büyük ve en değerli halkası olan siz izleyicilerimle yeni sezonda sürpriz bir projede buluşuncaya dek sevgiyle ve sağlıkla kalın" dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları