loading
close
SON DAKİKALAR

Çağlan Tekil hayatını kaybetti

Çağlan Tekil hayatını kaybetti
Tarih: 07.04.2020 - 23:39
Kategori: Sağlık, Yaşam

Geçirdiği beyin kanaması nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören Müzik Yazarı ve Radyo Programcısı Çağlan Tekil hayatını kaybetti.

Geçirdiği beyin kanamasının ardından 15 Şubat'tan bu yana yoğun bakımda bulunan Müzik Yazarı ve Radyo Programcısı Çağlan Tekil, yaşam mücadelesini kaybetti.

Çağlan Tekil'in ölüm haberini duyuran Radyo Eksen, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Dostumuz Çağlan Tekil’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. O, her birimizin hayatını güzelleştiren, gülümsemesiyle içimizi ısıtan, varlığıyla güç veren biriydi. Acımız çok büyük, kelimelere sığdırmamızın imkanı yok. Tüm sevenlerine sabır diliyoruz."
Laneth, Headbang, Blue Jean, Radyo Eksen gibi platformlardan rock ve metal müziğin Türkiye'de gelişmesine uzun yıllar katkı sağlayan Çağlan Tekil, geçirdiği beyin kanaması yüzünden 15 Şubat'tan bu yana tedavi altındaydı. Çağlan Tekil, son olarak Radyo Eksen'de Laneth adlı programı hazırlayıp sunuyordu.

PEK ÇOK İSİM ÜZÜNTÜSÜNÜ DİLE GETİRDİ

Çağlan Tekil'in hayatını kaybettiği haberinin duyulmasının ardından aralarında müzisyenlerin de yer aldığı pek çok kişi Twitter üzerinden üzüntüsünü dile getirdi.

Kaynak : Evrensel

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları