loading
close
SON DAKİKALAR

Canan Kaftancıoğlu, Bahçeli'yle ilgili paylaşımına tepki gösteren AKP'li Mustafa Yeneroğlu'na böyle yanıt verdi!

Canan Kaftancıoğlu, Bahçeli'yle ilgili paylaşımına tepki gösteren AKP'li Mustafa Yeneroğlu'na böyle yanıt verdi!
Tarih: 25.06.2019 - 10:59
Kategori: Siyaset

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İstanbul'a 1 günlük 'mitil' atmaya gelişinin görüntülerini İzmir Marşı eşliğinde paylaştı, AKP'li Mustafa Yeneroğlu'ndan tepki geldi.

Devlet Bahçeli İBB Başkanlığı seçimi iptal edildikten sonra 'İstanbul'a mitil atacağım' demiş, seçimden bir hafta önce geldiği İstanbul'da 1 gün kalıp Ankara'ya dönmüştü.

Bahçeli'nin İstanbul'a gelişinin görüntüleri MHP'nin sosyal medya hesaplarından Mehter Marşı eşliğinde yayınlanmıştı. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Ekrem İmamoğlu'nun 23 Haziran seçimlerini 800 bin oy farkla yeniden kazanmasının ardından Twitter hesabından Bahçeli'nin İstanbul'a geliş konvoyunun görüntülerini 'farklı' şekilde paylaştı. Kaftancıoğlu'nun paylaştığı videoda mehterle gelen Bahçeli'nin konvoyu İzmir Marşı'ya geri gidiyor.

Kaftancıoğlu'nun bu paylaşımı AKP'li vekil Mustafa Yeneroğlu'nun tepkisini çekti. Yeneroğlu, Twitter hesabından "Sn. @ccanannnnnn, daha iki gün tahammül edemediniz ve yine bildik kadim ezberlere başladınız. Vatandaşlarını düşman gören ve hiçbir zaman demokratik eşitliği kabullenmemiş bu anlayış Türkiye'ye on yıllarca çok çektirdi. Ne zaman aşacaksınız bu kini, bu nefreti?" ifadelerinin yer aldığı bir paylaşımda bulundu.

Kaftancıoğlu'nun Yeneroğlu'na verdiği yanıt şöyle:

"Sn. @myeneroglu siyaseti kinle, nefretle, hedef göstermeyle değil hicivle, gülümsemeyle yapalım diye paylaştığım bu videodan çıkardığınız yorumlarınıza katılmam mümkün değildir. Videoda vatandaş değil düşmanlaştıran anlayış hedef gösterilmeden hicvedilmiştir. Vatandaşı ayrıştırma, düşmanlaştırma, iftira ve montajlarla siyasetçileri hedef gösterme ve belki de en önemlisi nefret söylemi kullanmayı alışkanlık haline kimlerin getirdiğini görmek isterseniz eğer mensubu olduğunuz partiye ve ittifakınıza bakmanız yeterli olacaktır. Saygılarımla."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları