loading
close
SON DAKİKALAR

Cavit Çağlar: '''Gazetecileri kulağından tutar atarım' demedim''

Cavit Çağlar: '''Gazetecileri kulağından tutar atarım' demedim''
Tarih: 13.09.2020 - 15:34
Kategori: Medya

Olay TV'in sahibi Cavit Çağlar, "Yıllardır gazeteci arkadaşlarımla birlikte yayıncılık yapan biri olarak, 'gazetecileri kulağından tutar atarım' demedim" ifadelerini kullandı.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, dün (12 Eylül 2020) Olay TV'in sahibi Cavit Çağlar, ile yaptığı görüşmeyi köşesinden aktarmış, Çağlar'ın açıklamaları tepki çekmişti. 

Altaylı'nın "Cavit Çağlar: Yorum yok, taraf tutmak yok, yorum yapanı kulağından tutar atarım, baskı olursa kapatır giderim" başlğıyla kaleme aldığı yazıda Çağlar, "Gelen kim olursa olsun bizim prensiplere uyacak. İsimler o kadar da önemli değil, kanalın tavrı önemli. Tarafsız, bağımsız. Kanalın hiçbir konuda tavrı, bırak tavır almayı yorumu bile olmayacak. Tamamen haber yapacağız. Hiçbir tavır, tutum almayacağız. Tamamen yorumsuz olacağız. Buna uymayan gider. Yorum yapacak olan, taraf tutacak olan bizim orada olmaz. Hemen gider ya da biz yollarız" dedi.

Çağlar bugün Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Çağlar, "Gazetecileri kulağından tutar atarım" ifadelerini yalanladı.

Cavit Çağlar'ın açıklaması şöyle:
"Yıllardır gazeteci arkadaşlarımla birlikte yayıncılık yapan biri olarak, 'gazetecileri kulağından tutar atarım' demedim, diyemem. Ben hem siyasetçi olarak hem medya patronu olarak gazetecilerle hep dostane bir ilişki kurdum. Gazeteciler kendi işlerini yaparlar, asla benim müdahalem olamaz. Olay TV de profesyonel gazetecilere, yöneticilere emanettir. Yayın ilkelerimiz doğrultusunda onların editoryal bağımsızlığının garantisi de benim."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları