loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Mersin Büyükşehir adayı Vahap Seçer: Mersin varlık içinde yokluk çekiyor

CHP Mersin Büyükşehir adayı Vahap Seçer: Mersin varlık içinde yokluk çekiyor
Tarih: 22.02.2019 - 14:07
Kategori: Siyaset

CHP Mersin Büyükşehir adayı Vahap Seçer, Mersin’in Türkiye’nin en çok vergi veren 6. ili olduğuna dikkat çekerek, “Ama Mersin varlık içinde yokluk çekiyor. Mersin’i yönetenler ya çalışmıyor ya da hakkını aramayı bilmiyor. Biz hem çalışacağız, hem Mersin’in hakkını arayacağız" dedi. ...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Bozyazı ilçesinde halkla buluştu. İlçeye gelişinde Bozyazı Belediye Başkan adayı Yüksel Kır ve Anamur Belediye Başkan adayı Durmuş Deniz ile çok sayıda partili tarafından konvoyla karşılanan Vahap Seçer, daha sonra parti binası önünde düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı.

Toplantıda ilk olarak söz alan Bozyazı Belediye Başkan adayı Yüksel Kır,  “Hizmet etmek için geliyoruz. Yapılmayan yolları yapmak için geliyoruz. Kanalizasyon eksiğini gidermek için geliyoruz. Hal projesi için geliyoruz.  Ekip olarak geliyoruz. Biz hazırız. Sen de hazır mısın Bozyazı” diye konuştu.

İçinde bulunduğumuz yerel seçim sürecinde AKP’den Bozyazı Belediye Başkan aday adayı olan Muhammet Demir de, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer’e destek vermek için CHP saflarına katıldı.

Platforma çıkarak halkı selamlayan Muhammet Demir, “Hangi parti olursa olsun benim amacım Bozyazı’ya hizmet edebilmek. Bozyazı’da bir taşın üstüne taş koymak için buradayım. Yıllar önce bu amaç için yola çıktım. Benim başkan olup olmamam önemli değil, önemli olan Bozyazı’ya hizmet etmek” dedi.

‘KAVGA ETMENİN BİZE NE FAYDASI VAR’

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer de konuşmasına, “Merhaba güzel Bozyazı’nın güzel insanları” diyerek başladı.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu seçim sürecinde herkesi kucakladığını ifade eden Vahap Seçer, “Hizmet için geliyoruz. Aklımız fikrimiz hizmet yapmak. Sadece CHP’liler değil tüm partilerin seçmenleriyle kardeşiz. Hepimiz bu ülkenin vatandaşıyız. Kavga etmemizin, ayrışmamızın, birbirimize hakaret etmenin bize bir faydası var mı? İttifak kuran diğer partilerin, iktidar partisinin bize şer ittifakı demesinin bu halka bir faydası var mı? Siz bunları bırakın, adaylara bakın. Mersin’de 3 aday var. Bunlardan hangisi Anamur’dan Mersin’e hizmet verebilir. Geçmişte ne yapmışlar, gelecekte ne yapabilirler? Bunlara bakın” dedi.

‘YOKSULLUK MERSİN’İN KADERİ DEĞİL’

Mersin’in Türkiye’nin en çok vergi veren 6. ili olduğuna dikkat çeken Vahap Seçer, “Ama Mersin varlık içinde yokluk çekiyor. Bunu kabul ediyor musunuz? Yoksulluk kader mi? Yoksa tembellikten mi yoksulluk oluyor.  Yoksulluk bir kader değil. Eğer Mersin yoksulsa işinizi iyi yapmıyorsunuz, çalışmıyorsunuz demektir. Hakkınızı aramayı bilmiyorsunuz demektir. Mersin’i yönetenler ya çalışmıyor ya da hakkını aramayı bilmiyor. Biz hem çalışacağız, hem de merkezi hükümetten hakkımızı isteyeceğiz. Mersin’in hakkı olan yatırımları isteyeceğiz. Belediyenin kaynağı var. İyi bir bütçesi var. Bu parayı çarçur etmeyeceğiz. Bu parayı halkın yararına kullanacağız” ifadelerini kullandı.

‘MERSİN DEĞİŞİM İSTİYOR’

Mersin’de bir değişim isteği olduğuna değinen Vahap Seçer, “Bir değişim isteği var. Bunu görüyorum. Üç başkan adayı var. İkisi belediye başkanı. Eğer vatandaş onların yaptıklarından memnunsa başımın üstüne. Yok vatandaş olarak ben daha farklı bir hizmet istiyorum, atılım istiyorum, kalkınma istiyorum diyorsanız bir kez daha düşünün. Mersin’i yönetecek insanın  büyük düşünmesi lazım. Ortaya bir vizyon koyması lazım. Ben yatırımcı bir belediye başkanı olacağım. Mersin’de yatırım yapmaları için yatırımcıların önüne düşeceğim. Ben iyi bir belediye başkanı olacağım. Bu memlekette yaşayan herkes benim hemşehrimdir. Ben bu şehirde yaşayan herkesin babası olmaya, herkesin anası olmaya, herkesin kardeşi olmaya talibim. Onun için herkesin desteğini istiyorum” diye konuştu.

BOZYAZI PROJELERİNİ DE ANLATTI

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Bozyazı ile ilgili projelerini de anlattığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Bozyazı’yı turizm alanı olarak ilan edelim. Burada turizme yönelik bir planlama yapalım. Bozyazı sahilini yeniden düzenleyeceğiz. Huzurla oturacağınız, çocuklarınızla zaman geçireceğiniz alanlar yapacağız. Kamp alanları yapacağız. Sahili daha güvenli, daha kullanışlı hale getireceğiz. Bozyazı için otogar projemiz de var. Açık alanda, yol üstünde otobüs beklemeyeceksiniz.”

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları