loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Parti Okulu'ndan 23 Haziran için seçmen testi

CHP Parti Okulu'ndan 23 Haziran için seçmen testi
Tarih: 16.06.2019 - 14:34
Kategori: Siyaset

CHP Parti Okulu, 23 Haziran’da tekrarlanacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimine yönelik bilgilendirici bir test yayınladı.

CHP Parti Okulu, sandık güvenliği için sandık kurulu üyeleri, müşahitler ve gönüllülerle gerçekleştirdiği yüz yüze eğitimlerin yanında sosyal medya üzerinden bilgilendirme çalışmalarına da hızla devam ediyor.

Parti Okulu, 31 Mart seçimlerine dair hazırlanan testin yoğun ilgi görmesinin ardından bu seçimde de hatalı oy kullanımını azaltmak için hazırladığı seçmen testini sosyal medya hesaplarından yayınladı.

12 sorudan oluşan testte sorular yanıtlandıkça önemli konulara dair detaylı açıklamalar da veriliyor. Böylece seçmenlerin haklarını öğrenmesi ve oylama esnasında yapılabilecek hataların önüne geçilmesi hedefleniyor.

CHP Parti Okulu, seçmenin iradesinin sandığa daha net bir şekilde yansıması için İstanbul’un tüm ilçelerinde ve Türkiye’nin birçok ilinden İstanbul’a gidecek gönüllülere kendi illerinde Sandık Güvenliği Eğitimleri de gerçekleştiriyor.

Tüm seçmenleri bilgilendirmeye yönelik birçok kısa videoyu ve eğitim sunumunu da Parti Okulu sosyal medya hesaplarında bulabilirsiniz.

Teste aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc5mpV5Qgb-Uu716fAeAFWH1kztXp2UkDD0cCDd8L4sdNLbyA/viewform?usp=sf_link

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları