loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Sözcüsü Faik Öztrak: Oylar çalındı yalanının ömrü, Kabataş yalanının ömrü kadar sürmedi

CHP Sözcüsü Faik Öztrak: Oylar çalındı yalanının ömrü, Kabataş yalanının ömrü kadar sürmedi
Tarih: 24.05.2019 - 14:41
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'da oyların çalındığına ilişkin görüntüler olduğu iddiasını Binali Yıldırım'ın 'bilmiyorum' şeklinde yanıtlamasına tepki gösterdi.

Tayyip Erdoğan, YSK'nın İstanbul seçimlerinin iptalini görüştüğü süreçte oyların çalındığına ilişkin görüntüler olduğunu ileri sürmüştü. YSK'ya bu konuda herhangi bir görüntü verilmediği ortaya çıkmış, muhalefetin soruları yanıtsız bırakılmıştı. 

Önceki gün Habertürk'te Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı'na konuk olarak katılan AKP'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım, görüntülerle ilgili soruya 'bilgim yok' yanıtını vermişti.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Twitter hesabından Erdoğan ve Yıldırım'ın sözlerinin yer aldığı videoyu paylaşarak, "Milletin aklıyla dalga geçmeyi bırakın. Oylar çalındı yalanının ömrü, Kabataş yalanının ömrü kadar sürmedi. Partinin Genel Başkanı görüntüler var derken, haftalar sonra Belediye Başkan Adayı benim bilgim yok diyor. Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır" dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları