loading
close
SON DAKİKALAR

CHP’de yerel yöneticiler için eğitim atağı

CHP’de yerel yöneticiler için eğitim atağı
Tarih: 20.05.2019 - 14:33
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu, insan odaklı ve daha yaşanabilir kentler yaratmak hedefiyle, 31 Mart Yerel Seçimlerinde seçilen belediye meclis üyelerinin eğitimine başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’nın işbirliğiyle hazırlanan “Belediye Meclis Üyeleri İçin Yerel Yönetim Eğitimi”ne Türkiye çapındaki tüm CHP’li belediye meclis üyeleri katılacak.

11 Mayıs’ta İstanbul’da gerçekleştirilen uyumlama çalışmasının ardından Yerel Yönetim Eğitimi’nin ilki, 15 Mayıs 2019 Çarşamba günü İzmir’de yapıldı. Eğitime, İzmir’de görev yapan belediye meclis üyeleri katıldı.

Açılışını Parti İçi Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Aytuğ Atıcı’nın yaptığı eğitimi, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de ziyaret ederek çalışmanın önemine dair görüşlerini katılımcılara aktardı.

İzmir’deki eğitimin ardından Trabzon, Ankara ve Adana’da da gerçekleştirilen eğitimler belediye meclis üyeleri tarafından ilgiyle izleniyor.

Yerel yönetim eğitimlerinin geniş yankı uyandırdığını belirten Aytuğ Atıcı, pek çok ilden davet aldıklarını belirtti.

En fazla 40’ar kişilik sınıflarda yapılan eğitimler başlıca altı dersten oluşuyor. Eğitimde, CHP’nin yerel yönetim vizyonu çerçevesinde mevzuatlara ve uygulamalara dair teknik bilgiler ve iletişim dersleri anlatılıyor.

Eğitimlerin Türkiye çapında tamamlanmasının ardından CHP’li belediye meclis üyelerine altı ayda bir gelişim seminerleri verilecek.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları