loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Öztrak: Bahçeli’nin devrimle darbe arasındaki farkı anlamaması doğal

CHP'li Öztrak: Bahçeli’nin devrimle darbe arasındaki farkı anlamaması doğal
Tarih: 28.07.2020 - 21:03
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan açıklamalarına tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugünkü grup toplantısında, 37. Olağan Kurultay'da açıkladığı "2. Yüzyıla Çağrı Beyannamesi"ni yineledi. Kılıçdaroğlu, "Yeni bir anayasa yapacağız. Bütün anayasalar vesayet altında yapılmıştır" ifadelerini kullandı.

MHP lideri Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nu ve CHP'yi hedef alan açıklamalar yaptı. Bahçeli, Kılıçdaroğlu için "1982 ile 1961 Anayasalarıyla birlikte 1921 ve 1924 Anayasalarının da vesayet altında hazırlandığını ihsas ve izhar etmiş olan Kılıçdaroğlu'nun Cumhuriyet'in kurucu kadrolarına ve Aziz Atatürk'e bu vesileyle hakareti reva görmesi maskesini iyice düşürmüştür" dedi.

Bahçeli'nin bu sözlerine CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak'tan yanıt geldi. Öztrak, "1921 ve 1924 Anayasaları Cumhuriyet devriminin anayasalarıdır. Diğerleri ise darbe dönemlerinin anayasalarıdır. Önce “Senden Başkan olmaz” dediğine sonra bekçilik yapmayı içine sindiren Bahçeli’nin , devrimle darbe arasındaki farkı anlamaması da doğaldır" ifadelerini kullandı.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları