loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Sındır: Esas görev şimdi başlıyor

CHP'li Sındır: Esas görev şimdi başlıyor
Tarih: 18.04.2019 - 10:35
Kategori: Siyaset

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını alarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine resmen başlamasının ardından yazılı bir açıklamada bulundu.

 Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını alarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine resmen başlamasına ilişkin yazılı açıklamada bulunan CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır "‪Sandıkta kazandığımız başarımızı hakça ve insanca bir düzen için tek yürek ortaya koyacağımız emeklerimiz ile yılmadan yorulmadan çalışarak yerelden genel iktidara taşımalıyız" dedi. 

Kamil Okyay Sındır'ın İmamoğlu'nun mazbatasını alması sonrası yaptığı açıklama şöyle: 

"Bugün Cumhuriyet tarihimize altın harflerle yazılacak bir gün. 17 gün demokrasi nöbetimizle koruyup kolladığımız seçim sandıklarımızdan çıkan milletimizin iradesi ile Sn.Ekrem İmamoğlu hak ettiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı mazbatasını aldı. ‬ ‪Bu başarı; yoldaşlık bilinciyle birlik ve dayanışma duygusuyla hareket eden ve her biri kendi görev ve yetkilerinin çok ötesinde gayret gösteren tüm örgütümüzün ve demokrasi, barış ve kardeşlik özlemi duyan tüm yurttaşlarımızın başarısıdır...‬ ‪Esas görev şimdi başlıyor... ‬ ‪Sandıkta kazandığımız başarımızı hakça ve insanca bir düzen için tek yürek ortaya koyacağımız emeklerimiz ile yılmadan yorulmadan çalışarak yerelden genel iktidara taşımalıyız...‬ ‪Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanetini ilelebet yaşatacağız...‬ ‪Hepimiz iyi ki varız..."

 

Kaynak : CHP İzmir Milletvekili, Kamil Okyay Sındır

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları