loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'li Umut Oran'dan iddia: Arabama saldırıp evrak çantamı çaldılar

CHP'li Umut Oran'dan iddia: Arabama saldırıp evrak çantamı çaldılar
Tarih: 03.02.2014 - 14:51
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, arabasına 10 gün önce saldırıda bulunulduğunu ve camları kırılıp evrak çantasının çalındığını söyledi...

Gündemdeki konularla ilgili basın toplantısı düzenleyen Oran, "İnternet sitemize müdahale ediliyor. Biz bunu gündeme getiriyoruz. Benim arabama 10 gün önce saldırı yapıldı, camı kırıldı. İçinden evrak çantam çalındı. Bunu polise bildirdik, çok dikkate almadım ama olaylara genel baktığım zaman burada bir baskı var. Benim Büyükşehir Belediye Başkan Adayı'mın ofisi kurşunlanıyor. Şu an çok büyük bir tehlike ile karşı karşıyayız. İşin boyutu sadece Umut Oran'ın internet sitesine yasak getirilmesi değil" dedi.

"Milletimiz bizi yalnız bırakmamalı" diyen Oran, şöyle devam etti: "Dün akşam bu konuyla ilgili Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan beni aradı. Bu konuyla ilgili büyük yanlışlık yapıldığını en kısa zamanda düzeltileceğini söyledi. Ben de dedim ki kendisine, bu yasayı geri çekin ve sansür uyguladığınız sitelerden sansürü geri çekin. Bürokratik olarak hangi kurumsa onunla ilgili de gerekli soruşturmanın yapılması için konuyu takip edeceğim. Cemil Çiçek aradı. Hiçbir milletvekilinin yasal haklarına kısıtlama getirilemeyeceğini söyledi. Ben de "Haklarımı biliyorum. Siz TBMM'nin namusunuzun bekçisiniz. Yasama olarak ne yapacaksanız yapın. Bir an evvel kimse bu işin sorumlusu yasamanın başı olarak sorumluluğunuzun gereğini yapın" diye ifade ettim. Son derece tehlikeli bir tablo bu. Herkesin üzerine düşeni yapması lazım. Bu hafta bu yasa geri çekilmek zorunda."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları