loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'nin Beyoğlu adayı Alper Taş: Halk bizden memnun kalmazsa başkanlığı 2 yılda bırakacağız

CHP'nin Beyoğlu adayı Alper Taş: Halk bizden memnun kalmazsa başkanlığı 2 yılda bırakacağız
Tarih: 01.03.2019 - 14:52
Kategori: Siyaset

CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş, "Kuracağımız mahalle meclislerinde kararları vatandaşlar alacak, biz ise alınan kararları uygulayacağız. 2 yıl içinde vatandaşlar bizden memnun kalmazsa görevi bırakacağız” dedi.

CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş’ın seçim ziyaretleri sürüyor. Piyalepaşa Mahallesi’ne halkın yoğun ilgisi altında yapılan ziyarette, seçilmeleri halinde Beyoğlu’nu vatandaşların yöneteceğinin altını çizen Alper Taş, “Mevcut anlayış Beyoğlu’nu halktan kopuk bir şekilde belediye binasından yönetmeye çalışınca mahallenin sorunlarına karşı duyarsızlaştı. Biz bu anlayışı değiştirmek istiyoruz. Mahallenin sorunlarını mahallelilerden daha iyi kimse bilemez. Kuracağımız mahalle meclislerinde kararları vatandaşlar alacak, biz ise alınan kararları uygulayacağız. 2 yıl içinde vatandaşlar bizden memnun kalmazsa görevi bırakacağız” dedi.

Alper Taş’ın ilk durağı Atlas Sineması oldu. Salı günü yaşamını yitiren usta oyuncu Aytaç Arman için düzenlenen törene katılan Alper Taş, ardından Ekmek Sanayii İşverenler Sendikası’nı ziyaret etti. Ekmek üreticilerinin sorunlarını dinleyen Alper Taş, Beyoğlu’nda küçük esnafın ayakta kalması için her türlü desteği vereceklerini ifade etti. Ardından Alper Taş, İstanbul Kadın Kuaförleri Manikürcüler Esnaf ve Sanatkârlar Odası açılışına katıldı.

“TAPU SORUNUNU ŞARTSIZ ÇÖZECEĞİZ”

Öğle saatlerinde Piyalepaşa Mahallesi’ni ziyaret eden Alper Taş esnaf ziyaretlerini sürdürdü ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Vatandaşların yoğun ilgisi altında gerçekleşen ziyarette konuşan Alper Taş, vatandaşlara, “Kentsel dönüşüm şu an Beyoğlu’nun en önemli sorunudur. Depreme gerek yok, binalar artık kendi kendine yıkılıyor. Sağlıklı ve güvenli konutlar inşa etmemiz lazım. Kentsel dönüşüm yerinde olacak, yerinizden yurdunuzdan olmadan yeni konutlarınıza kavuşacaksınız. Tapu sorununu hemen çözeceğiz. Bizim en büyük farkımız tepeden planlar yapmamak olacak. Sizlerle beraber Beyoğlu’nu yönetmeye geliyoruz. Piyalepaşa Mahallesi sorunları ortaya koyup kararları alacak, biz ise o kararları uygulayacağız. Her zaman her zeminde bizi bulabileceğiniz bir yerel yönetim vaat ediyoruz” dedi.

"BELEDİYE BÜTÇESİNİ HALK OLUŞTURACAK"

Akşam saatlerinde ise Alper Taş, Artvin Yusufeli Altıparmak Köyü Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Oldukça samimi bir ortamda geçen toplantıda konuşan Alper Taş, seçilmeleri halinde Beyoğlu’nun bütçesini halkla birlikte oluşturacakları sözünü verdi.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları