loading
close
SON DAKİKALAR

CHP'nin Uzunköprü adayı Becan: Şeffaflığa, vicdana ve adalete dayalı bir yönetim anlayışı sözü veriyorum

CHP'nin Uzunköprü adayı Becan: Şeffaflığa, vicdana ve adalete dayalı bir yönetim anlayışı sözü veriyorum
Tarih: 11.03.2019 - 14:22
Kategori: Siyaset

CHP'nin Uzunköprü adayı Özlem Becan, "Ben, "Bu şehir hepimizindir" anlayışıyla Uzunköprü'yü yönetmenin sözünü veriyorum. Şeffaflığa, halka ve meclis üyelerine hesap verme prensibine, vicdana ve adalete dayalı bir yönetim anlayışı sözü veriyorum" dedi.

CHP'nin Uzunköprü Belediye Başkan adayı Özlem Becan, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Becan, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda Martin Luther King’in “Bir hayalim var” isimli tarihe geçen konuşmasının bir bölümüne yer vererek, şu ifadeleri kullandı:

"Uzunköprü'nün bir Özlem'i var evet, benim de Uzunköprü için hayallerim var. Uzunköprü'müzün geleceğine yönelik hayallerimiz ve projelerimiz konusundaki heyecanımız da inancımız da çok büyük. Ben, "Bu şehir hepimizindir" anlayışıyla Uzunköprü'yü yönetmenin sözünü veriyorum. Şeffaflığa, halka ve meclis üyelerine hesap verme prensibine, vicdana ve adalete dayalı bir yönetim anlayışı sözü veriyorum. Seçildiğimde, yaptığı işi özenle yapan, herkesin hakkına saygıyla yaklaşan, sorumluluklarını bilen, kibirden arınmış, güler yüzlü ve hepsinden önemlisi hukuku en üstte tutan ve kararlarına uyan bir yönetim anlayışı vaat ediyorum. Uzunköprü Belediyesi 3 prensip ile yürütülecek: Disiplin, Denetim ve Tasarruf. Belli periyotlarda Uzunköprü'nün ve Uzunköprülünün parasını nereye harcadığımızı, nerelere yatırım yaptığımızı sizlerle paylaşacağız. Yaptıklarımızı ve yapamadıklarımızı sizlerle anlatacağız. Sana söz Uzunköprü!"

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları