loading
close
SON DAKİKALAR

Çiftliğinde kaçak bulamadıkları Fatih Portakal'a 'kiremitleri kaldırma' cezası verdiler!

Çiftliğinde kaçak bulamadıkları Fatih Portakal'a 'kiremitleri kaldırma' cezası verdiler!
Tarih: 05.06.2020 - 12:28
Kategori: Medya

Gazeteci Fatih Portakal, yandaş basının hedef göstermesi sonrası incelenen ve kaçağa rastlanmayan çiftlik evinde garajın üstündeki kiremitlerin kaldırılması cezası verildiğini duyurdu.

Yandaş Sabah grubuna bağlı yayınlar Takvim ve A Haber geçtiğimiz günlerde Fatih Portakal'ın İzmir'deki çiftlik evinin dronla çekilmiş görüntülerini yayınlayarak kaçak yapılar buluduğunu iddia etmişti. Bakanlık ekipleri inceleme yapmış, incelemede kaçak yapıya rastlanmamıştı. 

Fatih Portakal, garajın üstündeki kiremitlerin kaldırılması cezası verildiğini açıkladı. 

Fatih Portakal'ın Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle:
"Kaçakçı diyerek haber yapılan arazimde yıkım gerçekleşti!!! Ne mi oldu? KİREMİT CEZASI verildi. 4 tarafi açık, garaj olarak kullanılan yerin sadece kiremitlerinin toplanmasina karar verildi. Suç unsurları da imha edildi. Komik ama gerçek. Eski ve yeni hali. Hangisi güzel? Kişisel bilgilerimin sızdırılmasi hakkındaki 2. başvurumsa hala cevap bekliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Murat Kurum susuyor. Zaten kimi kime şikayet ediyorum ki! Hukuk devletiymiş bir de. Drone uçuranları da şikayet ettim. Bakalım ondan ne çıkacak? Olsun kiremit cezasını verdiler ya!"

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları