loading
close
SON DAKİKALAR

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'dan Mansur Yavaş'a destek

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'dan Mansur Yavaş'a destek
Tarih: 22.12.2019 - 08:52
Kategori: Siyaset

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'dan, Sinan Aygün'ün rüşvet istemekle suçladığı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a destek geldi.

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, eski ATO Başkanı Sinan Aygün'ün sahibi olduğu Togo ikiz kulelerinin inşasına ilişkin Melih Gökçek döneminde alınan Meclis kararına karşı dava açmıştı. Yargının kamu yararına aykırılık olduğu gerekçesiyle kulelerin mühürlenmesi yönünde verdiği karar Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından mühürlenmişti.

Sinan Aygün yargı kararını uygulayan Başkan Mansur Yavaş ve 3 CHP'li meclis üyesi hakkında rüşvet iddiasını ortaya atmıştı. 

Mansur Yavaş'a destek veren isimlerden birisi de Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal oldu. Uysal, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Sayın Başkan Mansur Yavaş doğru yolda olanların görünmez orduları vardır inancıyla bu organize şebekelerle sonuna kadar nefes aldırmadan mücadele etmenizi beklemekteyiz. Bu ahlaksız, yolsuz, yağmacıların mağduru olmuş bir tüzel kişilik olarak Demokrat Parti ve dava arkadaşlarımız, sizlerin destekçisi ve duacısıdır" dedi.

Gültekin Uysal'ın açıklamaları şöyle:

"Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş’a, İmar ve emsal oyunlarıyla yüzlerce milyon dolarları kaldıranlardan son dönemde bu boyutta bir saldırının olması doğru yere basıldığının ispatı niteliğinde. Çaresizlik gizli ortaklıkları bile deşifre etti. Bu topraklarda bazı insanların satın alınamayacağına herkes alışacak. Sayın Başkan Mansur Yavaş doğru yolda olanların görünmez orduları vardır inancıyla bu organize şebekelerle sonuna kadar nefes aldırmadan mücadele etmenizi beklemekteyiz. Partilerüstü adil anlayışınızın başarılı olmasını tüm kalbimle temenni ediyor ve başarılar diliyorum. Bu ahlaksız, yolsuz, yağmacıların mağduru olmuş bir tüzel kişilik olarak Demokrat Parti ve dava arkadaşlarımız, sizlerin destekçisi ve duacısıdır. Bu çürümüş, Ankara’yı yağmalamış şebekenin TOBB başta olmak üzere Ankara’da ki sivil toplum örgütlerindeki uzantılarıyla da namuslu sivil, siyasi aktörlerin de söküp atmak için mücadele etmesi gerekmektedir."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları