Dün Moskova'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le görüşen İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'nun, dönüş yolunda 'İsrail'in Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'la sorunu olmadığını' belirtti.
Almanya'da Münih Yüksek Eyalet Mahkemesi'nde 5 yılı aşkın süredir devam eden aşırı sağcı Nasyonal Sosyalist Yeraltı (NSU) terör örgütü davasında karar verildi.
Yunan basınında Atina’nın 2 Rus diplomatı sınırdışı ettiği, 2 Rus diplomata da ülkeye giriş yasağı getirdiği belirtildi.
Financial Times 'Erdoğan ekonomiyi aile meselesi yaptı' başlıklı bir analiz ve bir başyazı yayınladı. Detaylı bir Berat Albayrak profilinin yer aldığı analizde 'Onunla iş yapmak çok zor, kendini tahtın varisi prens olarak sunuyor' değerlendirmesine yer verildi.
Yunan basını skandal bir gelişmeyi okuyucularına duyurdu. FETÖ'cü firari askerleri Türkiye'nin talebine rağmen iade etmeyen ve üstüne sığınma talebini onaylayan Yunanistan'ın, Türkiye sınırını geçen 2 Yunan askeri için NATO'da kulis yapacağı ortaya çıktı.
İsrail askeri savcılığı, mahkemenin Türk vatandaşı Ebru Özkan ile ilgili verdiği şartlı tahliye kararına itiraz etti. Ebru Özkan için mahkeme bugün şartlı tahliye kararı vermişti.
Tayland'ın kuzeyindeki Çiang Rai eyaletinde mağarada mahsur kalan son 3 çocuk ve antrenör kurtarıldı. Böylece mağarada mahsur kalan 12 çocuk ile antrenörleri kurtarılmış oldu.
2018 FIFA Dünya Kupası'nda can veriyormuş gibi acıyla kıvranan, bir dokunuşla sahanın bir ucundan diğerine yuvarlanan Neymar, Portekiz'de 112 acil yardım hattının sahte aramalarla boşu boşuna meşgul edilmemesi uyarısına poster oldu.
Japonya'da son 36 yılın en büyük sel felaketi: Ölü sayısı 155'e yükseldi.
Türkiye'de her şeyin cumhurbaşkanına bağlandığı yeni yönetim sistemi Alman basınında yorumlandı.
Almanya İçişleri Bakanı Horst Seehofer, ‘Almanyalı Osmanlılar’ (Osmanen Germania) çetesinin tüm faaliyetlerine yasak getirildiğini açıkladı.
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping'in özel elçisi sıfatıyla Türkiye'de bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Luo Shugang'ı kabul etti.
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Türkiye'nin Rusya'dan S-400 savunma füzeleri almasına ilişkin yaptığı açıklamada "Hangi askeri teçhizatı alacağı, her müttefikin kendine kalmış bir kararıdır" dedi.
Birleşik Krallık Başbakanı Theresa May, Boris Johnson’ın istifasından sonra Jeremy Hunt’ı Dışişleri Bakanı olarak atadığını açıkladı.
Ankara’nın itirazlarına rağmen Washington Suriye'nin kuzeyindeki Haseke kentindeki DSG'ye 200 TIR daha silah gönderdi. Böylelikle, ABD şimdiye kadar DSG'ye 5000 TIR dolusu silah göndermiş oldu.
İngiltere'de Brexit sürecindeki sancılı dönem devam ediyor. Bugün çıkış müzakerelerini yürütmekle sorumlu bakanın istifasının ardından, Dışişleri Bakanı Boris Johnson da istifa etti.
İsrail askeri mahkemesi, 11 Haziran'da Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'nda gözaltına alınan Türkiye vatandaşı Ebru Özkan ile ilgili iddianameyi hazırladı. Özkan'a 'terör örgütüne para yardımı yapmak' da dahil bir dizi suçlama yöneltildi.
Japonya'nın batısı ile orta kesimini etkisi altına alan şiddetli yağışların yol açtığı sel ve toprak kaymalarında ölenlerin sayısı 100'e çıktı.
Tayland'da mağarada mahsur kalan 12 çocuk ve antrenörlerini kurtarmak için başlatılan operasyon kapsamında, toplamda 6 çocuğun kurtarıldığı öğrenildi.
Suriye'nin resmi ajansı SANA, Halep'teki 55 kabilenin bir araya geldiği bir zirve gerçekleştiğini ve bu zirvede Türkiye, Suriye ve ABD karşıtı bir bildiriye imza atıldığı aktarıldı.
Suudi Arabistan, Filistin Ulusal Yönetimi ve Ürdün'ün İsrail'e Türkiye'yi şikayet etmesinin ardından İsrail basını, Tel-Aviv yönetiminin TİKA'nın faaliyetlerini durdurmak için operasyona hazırlandığını iddia etti.