Rusya yanlısı iktidarın devrilmesi sonrası Batı eksenine kayan Ukrayna’da, 'Sovyet ve komünizm simgelerini' tarihe gömme operasyonunun bilançosu mercek altına alındı.
KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı, ''Rumlar adım atacaklarsa bir an evvel atmalı. O zaman görürler, masa tekrar kurulur mu kurulmaz mı? Kimse kendi mazeretlerinin arkasına saklanmasın'' dedi.
Avusturya Dışişleri ve Entegrasyon Bakanı Sebastian Kurz, mitinglerin Avusturya’da yaşayan Türk toplumunu ayrıştırdığını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 'referandum için gelmesin' dedi.
Suriyeli Milletvekili Fares Şehabi, İran ile Türkiye'nin olası bir savaşı durumunda İran'ı destekleyeceklerini söyledi.
'Bir Kuşak-Bir Yol' güzergahına yeni bir tren seferi daha eklendi.
CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, 'Bu topraklar, Binali Yıldırım gibi bir siyasetçi görmemiştir. Birisi çıkmış 'Ben başbakanlığı kaldırıyorum' diyor, Binali Yıldırım da bunu savunuyor. Yıldırım, kendi kendini imha etmeye hazır, ilginç birisi' dedi.
Türkiye gazetesinin, üst düzey güvenlik birimlerinden edindiği bilgilere göre, Türkiye ABD'ye 4 kişilik özel kuvvetle YPG olmamak şartıyla operasyona girme teklifinde bulundu.
Irak Sincar’da düzenli ordu kurma ve özerklik peşinde olan bölücü terör örgütüne ABD'nin para desteği ortaya çıktı. ABD parası ve silahıyla yetişen canlı bombalar Türkiye'yi kana bulayacak.
89'uncu Oscar Ödülleri'nde En iyi Film Ödülü açıklandığında bir skandala imza atıldı. Zarflar karışınca, ödül önce La La Land ekibine verildi. Ancak daha sonra sahneye ödülün gerçek sahibi Moonlight ekibi çağrıldı.
ABD'li ünlü aktör Bill Paxton, 61 yaşında hayatını kaybetti.
Mevlüt Çavuşoğlu, 'Türk askerinin ne yapabileceğini en iyi onlar bilir. O şımarık çocuğa da iyi anlatsınlar. Bizim sabrımızı zorlamasınlar' dedi.
ABD Başkanı Trump, 1920 yılından beri her yıl geleneksel olarak düzenlenen Beyaz Saray Muhabirleri Derneği'nin yemeğine katılmayacağını açıkladı.
Bosna-Hersek’in geçen hafta Sırbistan'a karşı yeniden soykırım davası açma konusunda aldığı karar, bu iki komşu ülkeyi diplomatik krizin eşiğine getirdi.
Çin’in güney doğusundaki Nanchang kentinde bir otelde çıkan yangında en az 10 kişi yaşamını yitirdi.
Çin, İngiltere'nin Hong Kong ile ilgili yayımladığı rapora tepki gösterdi.
Sosyalist Enternasyonal'in (SE) seçimli 25. Genel Kurulu Kolombiya'nın Cartagena kentinde yapılacak.
Beyaz Saray'dan, New York Times, CNN ve BBC'nin de aralarında bulunduğu yayın organlarına ambargo.
Suriye’nin Humus kentinde devlet güvenlik birimlerine düzenlenen intihar saldırılarında çok sayıda kişi hayatını kaybetti.
Azerbaycan Savunma Bakanlığı, bir grup Ermeni askerin, Azerbaycan sınır birliklerine gece sızma operasyonu gerçekleştirmek isterken Azerbaycan tarafından fark edildiğini ve anında karşılık verilerek püskürtüldüklerini açıkladı.
ABD Başkanı Donald Trump’ın izlediği politikaları eleştiren medya kuruluşlarını yalan haber üretmekle suçlamasının ardından, Beyaz Saray’da ‘sansür uygulaması’ başladı.
İspanyol kulübü Barcelona'nın (FCB), bu yıl Güney Çin'de Mission Hills Group adlı yerli bir partner ile birlikte bir futbol akademisi açacağı açıklandı.