Afrika'nın en ünlü kabilelerinden Maasailer'in genç erkekleri, kendilerine birer eş bulmak için yakınlardaki kız okulunu bastı
Fransa Senatosu'nun Anayasa Komisyonu'nda sözde Ermeni soykırımını inkara ceza yasa tasarısı görüşüldü.
ABD'de bu yılki başkanlık seçimleri için yarışan Cumhuriyetçi aday adaylarından Teksas Valisi Rick Perry, Türkiye'ye yönelik sarf ettiği sözlerinin arkasında durdu.
İki ülke iç güvenlik konusunda gelecek hafta işbirliği anlaşması imzalayacak. Sarkozy'nin "sağ kolu" Gueant Türkiye'ye geliyo
Yunanistan'da, 1973 yılında ''Albaylar Cuntası''na karşı yapılan 17 Kasım öğrenci ayaklanmasının 38. yıl dönümü dolayısıyla, başta Atina ve Selanik olmak üzere birçok kentte gösteri yürüyüşleri düzenlendi.
New York Borsası'nın işlemlerini engellemek için yürüyen kalabalığa polis sert müdahale etti
İngiltere'de bir kadının itirafı bir ailenin parçalanmasına neden oldu
Son dönemde Türkiye’ye sık sık füze kalkanı konusunda eleştiriler yönelten İran’dan bu kez İsrail’le ilgili bir iddia geldi.
New York Times iddiasına göre Tayyip Erdoğan ve korumalarının içinde yer aldığı arbedede bir BM görevlisi hastanelik oldu ve yerde kan izleri vardı
Bakan Bağış, "Akdenizdeki doğalgaz için birilerinin büyük bir telaş içerisinde provokasyona girmiş olmaları düşündürücüdür" dedi
Batılı ülkeler, nükleer programından vazgeçmeyen İran’a karşı yeni yaptırımlar uygulamayı düşünüyor, ama uzmanlara göre Türkiye’nin katkısı olmazsa yeni yaptırımların etkisi az olabilir.
"Facebook’ta tanıştık, buluştuk, seviştik, zevk için öldürdüm"
İran'da, Barbie bebekleri satan oyuncak dükkanlarının kapatıldığı bildirildi
Nijerya'daki Boko Haram örgütünce ülkenin kuzeyindeki Kano kentinde dün eş zamanlı olarak düzenlenen saldırılarda ölenlerin sayısının 143'e çıktığı bildirildi.
Çin’in Şangay kenti metrosunda iki trenin çarpışması sonucu çoğu hafif 240’tan fazla yolcu yaralandı.
Yeni Zelanda'da küçük bir uçağın parka düşmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü.
Şam yönetimi Arap birliğinin yeni yol haritasını reddetti
ABD istihbarat kaynakları, İsrail'in İran'a olası saldırısında sadece nükleer tesisleri değil aynı zamanda alt yapısını çökertmek için internet, telekomünikasyon ve elektrik santrallerini de vuracağını iddia etti.
Reuters haber ajansı bugün Brüksel'de toplanan AB liderlerinin İran'a petrol ambargosu uygulama konusunda anlaştığını belirtti.
Rusya'nın en doğu bölgesi Magadan'a erken gelen kar yağışı, hayatı felç etti
Çırağan Sarayı'nda düzenlenen 'Türkiye-Afrika Ortaklığı Bakanlar Düzeyinde Gözden Geçirme Konferansı'na katılan Dışişleri Bakanı Davutoğlu şu açıklamaları yaptı