loading
close
SON DAKİKALAR

Ekrem İmamoğlu'ndan AKP'li Ali İhsan Yavuz'a: Sözlerini takip etmiyorum, ne dediği anlaşılmıyor

Ekrem İmamoğlu'ndan AKP'li Ali İhsan Yavuz'a: Sözlerini takip etmiyorum, ne dediği anlaşılmıyor
Tarih: 18.04.2019 - 09:37
Kategori: Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz için, "Ne dediği anlaşılmıyor" dedi.

AKP'li Ali İhsan Yavuz dün 3 saat süren bir basın açıklaması yapmış, seçimde usulsüzlük ve yolsuzluk olduğunu ispatlamak için geçtiği kameralar karşısında bir belge sunamamıştı.
Bu sabah Fox'ta İsmial Küçükkaya'nın Çalar Saat programına konuk olan Ekrem İmamoğlu, Yavuz için, "Sözlerini artık takip etmiyorum. Dayanaksız şeyler" dedi.
Başkan İmamoğlu, Yavuz için şunları söyledi:
"Ne dediğinden bir şey anlaşılmıyor. Aynı seçim kurulu... Büyükşehirde bir sürü hata var ama 25 ilçeyi kazanırken hiçbir problem yok! Tespit edemedik. Bunu nasıl ayrıştırdılar? İsmini anmak istemiyorum Allah'a ve kendi parti kurullarına havale ediyorum. Parti olarak revizyona ihtiyaçları var. Kaybettiklerine bahane bulmak için şehri, seçimi zan altında bırakmışlardır."
Ali İhsan Yavuz, dün yaptığı basın toplantısında öne sürdüğü usulsüzlük iddialarını ispatlayamamış, basının ısrarlı soruları karşısında yine net cevaplar vermemişti. 
Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları