loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan: Ağrı'yı kayyumla nasıl güzel bir yere getirdik

Erdoğan: Ağrı'yı kayyumla nasıl güzel bir yere getirdik
Tarih: 25.03.2019 - 15:15
Kategori: Siyaset

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Ağrı'da düzenlenen mitingde konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle:

"-31 Mart'ta iradenize sahip çıkmanızı bekliyorum. Bu şehir terör gölgesinde çok şeyini kaybetti. Ağrı'nın çok daha ileride olması gerekiyor. Bunun için Ağrı'nın vizyonuna uygun bir belediye başkanı adayı ile çıktık. Açamayacağı hiçbir kapı yoktur. Ağrı'yı kayyumla nasıl güzel bir yere getirdik. Şimdi çok daha iyisini yapacağız.

-Belediye başkanını seçeceksin. Ondan sonra da burada çalışmayıp çekip Ankara'ya gideceksin. Böyle bir belediyecilik olur mu? Bu seçmenin oyuna haksızlık olur. Demokrasi bu değil. Halkına hizmet bu değil. Halkını seven halkıyla birlikte yaşar.

-Sadece Ağrı'da 12 katrilyonluk yatırım yaptık. Sen Ağrı'ya kaç kere geldin? Burada ne oluyor ne bitiyor haberin var mı? Bütün yatırımlar yapıldı, yapılıyor. Ağrı'ya bir bilim merkezi kazandırıyoruz. Bugün 12 bin öğrenciye sahip Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'ni kente kazandırdık.  Millet bahçesi açılışa hazır hale geldi. İhtiyaç sahiplerine toplam 3 katrilyon lira sosyal yardım yaptık. Şehrimize 52 tesis kazandırdık. 16 km bölünmüş yol vardı 363 km bölünmüş yol ilave ettik. Yol medeniyettir. Su medeniyettir. Bundan ne CHP anlar, ne HDP anlar. Bunlar sadece çukur açar. Bundan başka bir şey yok. Ağrı'nın hasretle beklediği Yazıcı Barajı'nı hizmete aldık. Biz eserlerimizle konuşuyoruz. Bu CHP baraj yaparsın karşı çıkar. Biz bunların hiçbirini dinlemedik yolumuza devam ediyoruz. Bunların derdi bu ülkede huzuru kaçırmak. Bunlar benim milletimizin refahına huzuruna düşman. Birlik beraberlik istemiyorlar. Ağrı'ya 2 baraj ve bir gölet daha inşa ediyoruz.

-Her kim birliğimize saldırıyorsa bilin ki hedefi bizlerin ve evlatlarımızın geleceğini karartmaktır. Her kim ezanımıza, bayrağımıza, değerlerimize, İstiklal Marşımıza saldırıyorsa bilin ki hedefi bize saldırmaktır. Dün Adalar'da HDP'li birisi (Erdem Gül), İstiklal Marşı okunuyor. Bay Kemal de orada. Beyefendi İstiklal Marşı söylemiyor. Niye çünkü HDP İstiklal Marşımızın, bayrağımızın düşmanıdır. 31 Mart'ta bunlara dersini vermemiz gerekir.

-Kürt'ü Türk'e, Türk'ü Kürt'e düşürmek isteyenlerle birlikte olmayınız. Biz yaratılanı severiz, yaratandan ötürü. Kürtçülük yaptığını söyleyenler bu ülkeye düşmandır. Şu anda 300 bin Kobani'den gelen Kürt kardeşimizi ülkemizde biz ağırlıyoruz, HDP mi ağırlıyor? Öyleyse 31 Mart'ta hesabı sorulur. Birileri Kürt kardeşlerimizin iradelerine kendi aklınca ipotek koyduğunu sanıyor."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları