loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan: Ayasofya’yı isim olarak camiye çevireceğiz

Erdoğan: Ayasofya’yı isim olarak camiye çevireceğiz
Tarih: 29.03.2019 - 16:54
Kategori: Siyaset

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Sultanbeyli’de düzenlenen mitingde konuştu.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Pazar günkü seçimi birileri intikam aracı haline getirmenin peşinde. Bizden intikam almak isteyen çok. Bay Kemal de istiyor, Bayan Meral de. Bölücü terör örgütü bizden intikam almak istiyor çünkü kafalarını ezdik. Son olarak Kandil’de üst kadrodan bir ekibi imha ettik.
Bizden FETÖ de intikam almak istiyor.

Bu ihanet çetesinin 40 yıllık hesabını bozmakla kalmadık, darmadağın ettik. Son umutları pazar günkü seçimler. Bu seçimden size mama çıkmaz. Bu yerel seçim. Türkiye'nin başında Tayyip Erdoğan 4.5 yıl daha var.

Şimdi çıkardılar, bir şeyler daha geveliyorlar. Türkiye olmazsa Kudüs’ü, Golan Tepeleri’ni istedikleri gibi işgal edebileceklerini düşünenler bizden intikam almak istiyor. Geçenlerde açıkladım. Şimdi biz de seçimden sonra inşallah Ayasofya’yı tekrar müzeden isim olarak camiye çevireceğiz. Bazı planlarımız var ve bunları da uygulamaya koyacağız.

Erdoğan’ın ağzından laf bir kere çıkar. Golan Tepeleri Kudüs üzerinde plan yapanlar bilsinler ki o planların üstünde başka bir plan var.

Milletimiz de bize sahip çıkmasaydı inanın bugün belki hayatta bile olmayacaktım. Darbecilerin hakkından gelip cezaevlerine tıkıyoruz. Bunlar içerde yargılanıyorlar. Nereye giderlerse gitsinler. Kimi kaçtı ABD’ye Avrupa’ya gitti. Gittikleri yerden yakalayıp alıyoruz. ABD bu FETÖ’yü bize halen vermedi. Biz onların değirmenine su taşıyanlardan dolayı üzüntülüyüz.

Kandil’deki terör baronlarından Pensilvanya’nın borazanlarına kadar herkes bu hesabı ifşa etti. Bay Sezai seçilirseniz bizim sayemizde seçileceksiniz diyor. Temeli olmayan Bay Sezai bu Kürt değil ha… Ne idüğü belirsiz. Ne diyor Kürdistan’da oyu malum yere vereceklermiş. Batı’da AK Parti ve MHP’ye verilmeyecekmiş. Türkiye’de Kürdistan diye bir bölge var mı? İstiyorsan Irak’ın kuzeyinde var. Al yanına arkadaşlarını defolun oraya gidin. Ama siz bu topraklarımızı bölemeyeceksiniz. Ha ne olur, işte o zaman Cudi’ye nasıl indiysek, Kandil’de inlerine kadar girdik, yine gireriz. Devam ediyoruz, devam edeceğiz. Bunlara karşı acırsanız acınacak hale gelirsiniz. Bunlar benim Kürt kardeşlerimin temsilcisi olamaz.

Bunlar değil mi bizim camilerimizi yakanlar. Pazar günü beka meselesi derken bunu kastediyoruz. Vereceğiniz oylar bu hesabı sormak içindir. Bay Kemal ve hanımefendiyle anlamaya vardıkları Büyükşehir belediyesi eş başkanını da açıklayın bakalım kimmiş? HDP her yerde öyle yapıyor ya. Sezai Efendi şimdiden CHP adaylarına fatura kesiyor. Seçimden sonra belki bodrum katlarında sorguya çekip tokatlayacaklar. Bilemiyoruz böyle çalışıyorlar. CHP doğrudan ezanımıza, bayrağımıza düşmanlık çizgisine gelmiştir. Dünya Kadınlar Günü’nde meydana ezanda düdüklerle çıkmadılar mı?

Adalar’da adayları İstiklal marşını söylemedi. Bunlar bayrağımızın, istiklal marşımızın düşmanı İnşallah Pazar günü milletimiz bu maskeli baloya bir son verecektir."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları