loading
close
SON DAKİKALAR

Erdoğan: Biz bu ülkenin her rengine her zenginliğine saygılıyız

Erdoğan: Biz bu ülkenin her rengine her zenginliğine saygılıyız
Tarih: 10.03.2019 - 16:34
Kategori: Siyaset

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Mersin mitinginde konuştu.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Yurdumuzun her köşesinde dalgalanan bayraklarımız, bu toprakların vatanımız olduğunun ispatıdır. Ülkemizde bayrağa tahammülü olmayanlarla ezana tahammülü olmayanlara karşı girdiğimiz bir seçim sürecini yaşıyoruz. Bayrak düşmanları halen aynı bataklıkta çırpınmaya devam ediyor.

Önceki gün CHP ve HDP öncülüğünde Taksim'de güya kadınlar günü için bir araya gelen bir güruhun ezana ıslaklarla sloganlarla yaptığı saygısızlığı herhalde gördünüz değil mi? CHP'nin tarihi bu tür hoyratlıklarla doludur. Ama Taksim’deki hadise gerçekten ibretliktir.

Kimi yerde gizli kimi yerde açık ittifak kuruyorlar. Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge var mı? Bunların tek ittifakı ezan ve bayrak düşmanlığıdır. Bunlar hiç İstiklal Marşımızı da okumamışlar. Zaten HDP İstiklal Marşımızı okumuyor.

Ezana sahip çıkmayanlar Allah korusun yarın öbür gün düşman kapımıza dayandığında tıpkı 15 Temmuz'da darbecileri alkışladıkları gibi onları da alkışlarlar. Biz bu bayrağın altında doğduk inşallah bu bayrağın altında öleceğiz. Bayrağımıza göz dikenlere karşı kanımızın son damlasına kadar mücadele etmeyi sürdüreceğiz.   Bunları Cudi'de Gabar'da Tendürek'te Kandil'de gömdük gömmeye devam edeceğiz.

Biz bu ülkenin her rengine her zenginliğine saygılıyız. Bazı değerler var ki bunlara saldıranlara saygı duymamız mümkün değil. Bu ezan ve bayrak düşmanlarıyla sonuna kadar mücadele edeceğiz. Eğer biz üç beş oy için bunlara göz yumarsak ecdadımızın da evlatlarımızın da yüzlerine bakamayız.

Son 17 yılda Mersin'e 35 milyon katrilyon yaptık. Şimdi geldik bir sürprize. Biri Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nun yerinde olmak üzere Mersin'e 2 tane millet bahçesi kazandırmak için çalışmalarımızı başlattık.

Mersin'e 13'ü hastane olmak üzere 37 sağlık hizmeti kazandırdık. Mersin'de 3 bin 923 konut projesi hayata geçirildi. İmar barışı ile 284 bin kişinin sıkıntısı çözüldü. Mersin'e 261 km bölünmüş yol yaptık. Adana-Mersin demiryolunu yeniledik. Süresini yarı yarıya indirdik.

Mersin ve Adana bolgesindeki yük potansiyeline hitap edecek şekilde Yenice Lojistik Merkezi'ni tamamladık. Mersin'de turzimi geliştirmek için 4 katrilyonluk yatırım yapıyoruz. Mersin'e 6 baraj, 9 gölet inşa ettik. 11 baraj ve 6 gölet daha inşa ediyoruz.

Mersin'e KKTC'ye içme suyu sağlayan Alaköprü Barajı'nı yaptık. Pamukluk Barajı'nı önümüzdeki yıl hizmete alıyoruz. 291 bin dekar münbit araziyi daha sulamaya açacağız. Mersinli çiftçilerimize 1,7 katrilyonluk tarımsal destek verdik. Mersin'i önümüzdeki dönemde de çok daha büyük hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları