loading
close
SON DAKİKALAR

Fatih Portakal Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na dava açıyor: Kişisel verilerim sızdırıldı

Fatih Portakal Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na dava açıyor: Kişisel verilerim sızdırıldı
Tarih: 18.05.2020 - 17:43
Kategori: Medya

Fatih Portakal, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hakkında kişisel bilgilerini sızdırdıkları gerekçesiyle yargıya başvuracağını açıkladı.

Yandaş Sabah grubuna bağlı yayınlar Takvim ve A Haber geçtiğimiz günlerde Fatih Portakal'ın İzmir'deki çiftlik evinin dronla çekilmiş görüntülerini yayınlayarak kaçak yapılar buluduğunu iddia etmişti. Fatih Portakal konuya ilişkin açıklama yapmış, 
"Dron kaldırıp evimin üstünde uçuruyorlar. Yeni Asır’ı, DHA’sı özel mülkümü yukardan dikizleme hukuksuzluğunu gerçekleştiriyorlar. AA bile oraya geliyor. Evimin adresini paylaşıp bizimle yaşayanları, eşimi hedef gösterme sorumsuzluğunu yapıyorlar. Eğer başlarına bir şey gelecek olursa sorumlusu sizlersiniz. İtibar celladı olarak hakkınızda emniyette şikayette bulunuldu" demişti.
Bakanlık ekipleri inceleme yapmış, incelemede kaçak yapıya rastlanmamıştı.
Fatih Portakal konuya ilişkin Twitter hesabından yeni bir açıklama daha yaptı. 
Portakal, İzmir Valiliği ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın resmi Twitter hesaplarını da etiketleyerek, "Geldigimiz nokta şu: Yandaş medya bugün 40 m2 lik park yerinin yıkılacağını duyurdu; “rapora ulaştık” deniyorsa “sızdırılmış” demektir. Biz istedik alamadık! İncelemeyi yapanlar bile şaşkındır her halde" ifadelerini kullandı.
Fatih Portakal'ın paylaşımları şöyle:
"Şaşırmıyorum, neden mi? Arazimle ilgili paylaşılan fotolardan biri kişisel verilerim @csbgovtr’ye gönderilenlerden. Oradan sızdırılıp Yeni Asır’a servis yapılmıştı. “Olmaz” demeyin oldu. Devlet denilen aygıta güveni zedeliyorlar. Foto uçtuğuna göre rapor da uçar! Değil mi?? 
Eğer rapor doğru ise; olası yıkılması düşünülen yer burası -yine de yıkılmasına ihtimal vermiyorum- Arastırdım; sundurmadan pergoleye dönülür. Kiremitler toplanır, ahşabın arasi boşaltılır, sarmaşık sarılır. Ve pergole garaj olur.
 
Bu arada tavuklar ve horozlar kurtuldu. Çünkü @csbgovtr ekibi tarafından kümes de fotoğraflanmıştı. Rapor doğru ise rahatları bozulmayacak. Hadi hayırlısı..  Sıra bende evimin üstünde dron uçurup özel mülkü dikizlemekten emniyete şikayetimizi yaptık. Bunun bir hukuki süreci olacak. Bir hukuki süreç de @csbgovtr için olacak. Kişisel verilerim nasıl ve kim tarafından sızdırılmıştır? Suç degil midir? @murat_kurum umarım ilgilenirsiniz."
Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları